Jumaat, 31 Ogos 2012

Adam&Hawa

saLam~

skang tengah femes cite adam dan hawa.
Xsure channel mana tapi yg su tengok kat C134.
Tu pon tgk sket je
Dari awal cam ala nape cam xbest je tengok gambar citer ni.. Even abang haron (aaron aziz :p) berlakon.
Mayb watak ain kot haha
Tapi tetiba rasa cam nak baca novel adam & hawa.
Rasanya kat library ada kot tapi malas nak p tengok.
Kebetulan p alamanda semalam masuk le MPH.
Beli le novel adam & hawa.
Boleh kembali mengumpul novel.
Novel yang banyak dulu makin surut kat ganu.
Datang sorang pinjam tapi ntah pulang ntah tidak!
Grrrrrrr




Dan jugak geram ngan sesame street!
Even papa cakap buat sampah la tu nanti haha sebab cipi xminat pon buku le flash card ke.. Sekejap ke pegang pastu sepah je lebih!





- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

#Merdeka55 2012




merdeka 55!
Merdeka! (me)
😜


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Khamis, 30 Ogos 2012

Antara dua

saLam~

Ya Allah amat sukar bila berada di persimpangan..
Terpaksa memilih antara dua dalam masa yang singkat. Fuhhh
Sangat berat untuk memilih tika dan waktu ini..
Ya Allah permudahkanlah.
Semoga ada cahaya diantara salah satu jalan itu...
Ameen.


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Selasa, 28 Ogos 2012

Lagu cipi

saLam~

masih membatu di rumah ditemani cipi yang makin mengganas.
Cipi skang da pandai nyanyi lagu buai laju2..
Masih pelat tapi boleh sampai takat bunga cina. Pastu dengar ju ngan na je hehe
"buai laju2 sampai poko sena apa dalam baju sekuntum bunga cina" *version pelat*
baru2 ni tyme kat ganu.. Bila nyanyi twinkle2 cipi cam biasa petik jari2 mcm twinkle tu.
Pastu ke sound setepek di daddy haha
"duk ajar lagu tu je zikir xajar"
Kwang2.
Sebenarnya sy zikir bila tidokan cipi
Huhu
Skang bila tdo ke main ke duk zikir la kat cipi.
Bila dia nak tido suka soh pok (tepuk) sambil zikir.
Alhamdulillah kejap dah boleh ikut.
Kadang bila 24jam ngan cipi (macam skang xkeje) boleh la ajar dia.
Kalo tyme keje duk ngan bibik cane?
Setakat duk cakap indon je huhu.
Haihhh moga ada ruang yang luas sy didik anak sendiri.


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Isnin, 27 Ogos 2012

Tidak sehat

saLam ~

phewwww~~
masih di rumah. Bergolek di sofa @ di katil.
Sejak dari khamis badan tidak enak.
Tekak perit tanda selsema mau datang.
Batuk.
Dan sekarang demam dan selsema :(
Keadaan sama seperti dulu :)
Sakit itu penghapus dosa kecik kan? :)
Doakan kami sehat selepas ini.


- Posted using BlogPress from my iPad

Sabtu, 25 Ogos 2012

Oppa gangnam style (???)

saLam~
menatang apa la ek oppa gangnam style ni? Haha
Pagi tadi papa tanya tengok tak oppa gangnam style?
Sy langsung xtau apa itu haha
Ye sy mmg suka tgk cite korea kat channel 393 tapi tapi tapiiiiii..
Sy xde le kipas susah mati korea
Sy xde la hafal nama2 pelakon korea yang hansem2 yang santek2
Sy xde la save gambar2 hero @ heroin korea buat tatapan dikala busang wakaka
Sy start tgk pon sekali pas abes sem6 kat uitm. Pinjam cd ngan along (cite korea kot)
Along memang peminat setia korea selain hindustang :)
Pastu sambung balik bila ofismate no'a duk tengok kat tenet (yang ni ada kot cite kat blog ni)
Pastu tyme pregnant cipi start tengok balik haha
Ehh back to the topic :p
Incik somi cakap best tengok video oppa ni. Oppa gangnam style ni lagu dari psy.
Tapi sy tengok biasa je pon hehe
Details silalah search hehe
- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Jumaat, 24 Ogos 2012

Cipi melawat pantai

saLam~

sehari sebelum balik KL, kami ke pantai teluk ketapang cam biasa.
Pekena celop tepung duluuu.
Dan nak p cari burger bakar pok wan.
Sementara nak tunggu pok wan bukak lepak la pantai dulu :)

























Dah kul7 gerak ke kopitiam pok wan.
Malangnya tak bukak lagi :(
Kempunan papa haha

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Khamis, 23 Ogos 2012

Selamat sampai

saLam~

Dah selamat sampai di sini kul2 lebih td.
Seawal 7 lebih pagi tadi kami bertolak dari ganu.
Fuhhh naseb xjammed :)



Babai ganu
babai toki
Babai newan


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Isnin, 20 Ogos 2012

Sabtu, 18 Ogos 2012

SaLam Aidilfitri 2012 | 1433H

saLam~

taun ni tak sempat nak buat kad raya hehe
So recycle taun lepas je
Edit kasi cun wakaka
Naseb ada dah photo raya yang bukan pakai baju raya hehe



Salam aidilfitri 2012 | 1433H
Maaf zahir dan batin
Dari kami sekeluarga
Najmee | Aafiya Najya Salwana | fatinArina


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Khamis, 16 Ogos 2012

Alhamdulillah

saLam~

Sedang menikmati ke'best'an di kampung ekeke
Sedang memasak bersama2 mami lak tapi masih sempat berblog yeayy :D
Selamat sampai kul1130am tadi.
So kaedah balik kampung sesubuh alam adalah bagus haha
Kami kuar dari rumah 545.
Subuh kat petronas ampang kot.




Pastu rehat dekat r&r gambang.
Fuhhh ngantuk xsah cakap.
Terlelap sekejap tapi sebab kesian incik somi maka tahan la mata ngan batang mancis haha




Naseb cipi tidur je haha
K jom sambung masak nasi ayam nyumm2 hehe

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Alhamdulillah

saLam~

Sedang menikmati ke'best'an di kampung ekeke
Sedang memasak bersama2 mami lak tapi masih sempat berblog yeayy :D
Selamat sampai kul1130am tadi.
So kaedah balik kampung sesubuh alam adalah bagus haha
Kami kuar dari rumah 545.
Subuh kat petronas ampang kot.




Pastu rehat dekat r&r gambang.
Fuhhh ngantuk xsah cakap.
Terlelap sekejap tapi sebab kesian incik somi maka tahan la mata ngan batang mancis haha




Naseb cipi tidur je haha
K jom sambung masak nasi ayam nyumm2 hehe

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Sebak

saLam~

weehuu on our way to ganu babehh
Tetiba sebak bila dengar hotfm pasang iklan bernas.
Walau dengar je tetap rasa sebak sebab da tengok video iklan tu.
Dan mereka sedang bercerita pasal iklan raya.
Syukur masih dalam keadaan sempurna :(
Semoga kami selamat sampai ke destinasi.


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Selasa, 14 Ogos 2012

Blacklisted!

saLam~

uwaaaa sy da serik p jahit baju kat situ lagi.
Janji rini siap.
Call xjawab.
P sana xsiap lagi.
Alter la sangat. Tapi mcm x alter langsung.
Tyme tu baru nak jahit :(
Sejam lebih menunggu.
Panas.
Haus.
Lapar.
Geram.
Sedih.
Sume ada.
Semoga kamu terus maju.



- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Payday $$$

saLam~

Sedang menunggu poplook launch baju baru haha
Dan hari ni adalah payday :D
Sebenarnya bila last keje gaji akan dapat last day of d month so sy x eksaited la pon bila memasing cakap gaji da masuk hehe.
Tapi tapi tapi tengok dalam acc bertambah lak hehe
Dan claim jugak baru dapat. Weeee
Orang gomen dah selamat ngan bonus kan? Hehe
Xpelah nak buat cane bukan orang gomen.. Ekeke

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Almond choc chip cookies

saLam~

yeayyy semalam berjaya buat cookies lak.
Hehe
Tapi buat 1 adunan je dapat lam 100pcs.
2 bekas bagi kat ika.
Selagi ada masa buat la biskut apa yang mampu :p




- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Diet ALSDII | testimonial

saLam~

mari kita lihat testimoni seterusnya bagi mereka yang telah berjaya diet ALSDII !






kalau dulu selalu gunakan handbag atau anak utk tutup perut, skang ni lebih yakin bergaya slps capai bentuk badan impian dengan ALPHALIPID SDII. Ditanya komen beliau ttg ALPHALIPID SDII, pendek saja komennya,"ALPHALIPID SDII- MISI SAYA BERJAYA.HOOREY!"







Pn Suraiya,mempunyai masalah hormon, Polystict Ovarian Syndrom (PCOS) kerana mempercayai produk ALPHALIPID SDII.
Seperti disarankan oleh Doktor, beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 14kg, dan paling penting, beliau berjaya mengatasi masalah PCOS beliau :)
Anda mempunyai masalah kesihatan tetapi mempunyai keinginan untuk mencuba ALPHALIPID SDII? 












Farah ni berjaya turunkan 9KG dalam tempoh 25 hari.
Penurunan yg perlahan?Bagi Farah, beliau bersyukur yg mat sgt sbb Farah pernah hampir berputus asa mencuba pelbagai produk lain sblm ini yg tk membawa apa2 perubahan.Kata Farah lagi, ALPHALIPID SDII bukan sahaja menurunkan berat badan beliau, bahkan juga membantu mendisiplinkan diri mengawal corak pemakanan slps berhenti mengamalkan ALPHALIPID SDII.






So apa lagi? jom diet ALSDII~mixture pf soy protein & fibre with green tea!

PM/SMS/Watsapp me now! 0123956467/0123926467

Isnin, 13 Ogos 2012

Banana fruit 2 times :p

saLam~

Haha tajuk!
Phewwww da dua kali terkena!
Rasa nak mengamuk je tapi masih ada sabar dan masih ingat doa "Ya Allah jadikanlah aku seorang penyabar dan pemaaf" hehe
Kalo nak raya ni apa lagi kalo bukan poblem baju raya!
Taun 2009 dah terkena. Tulis tarikh siap sebulan pas raya. Dah silap tak check gak tyme tu.
Tapi komfem la da tanya sebelum jahit tu amek utk raya lagi ke x kan.
Dah kena beli baju siap lak!
Dah siap lak baju jahit xikut ukuran sabo jela.
Membazir kain huhu
Lepas 2 taun try lagi kot2 da improve.
Siap hantar awal lagi.
Sepatut siap 6/8. Jahit kurung moden je pon.
Asal ada lace tapi xkonfiden cancel.
Incik somi p amek isnin yu kebetulan cuti kan.. Tapi sy xikut duk sebok buat biskut hehe
Bila da tengok kain besar gedabak. Ni mayb sy da kurus ke hape xtau la. Haha tapi xcomplete!
Apa yang sy nak dia xbuat.
Call tanya cane dia cakap ok boleh alter dan buat.
Janji seminggu.
So rini seminggu dan p amek.
Pastu bila tanya buat2 lupa kain mana sebab sy xbawak kad.
Buat2 pk kain kale ape.. Pastu cakap xsiap lagi.
Gerammm.
Buat malu je guna dzull classic wehh.
Bahagian wanita memang xserik2 kot buat salah!
Huh. Tensi!

- Posted using BlogPress from my iPad

Owh monday

saLam~

owh monday bluesssss haha
Meeting kat menara ta kul 10 so saja melambatkan diri utk terus ke sana.
Malas nk p ofis dulu ekeke
Tiada pengapdetan sejak sabtu hehe
So kt buat kesimpulan dulu baru bercerita
Cewahhhh macAm le best je haha
Sabtu start ngan buat biskut 2nd batch untuk bagi kat mama lak. Tapi buat sikit je sebab doh xjadik wakaka.
Dan p iftar geng forte kat intan.
Kat umah pon ada iftar sebenarnya.
Ahad lak buat biskut dahlia n tart gulung.
Kul 11 lebih p alamanda hantr ALSDII dan shopping tuk mama n papa lak :)
Cipi xsempat sebab penuh ngan manusia :)
Dan jugak kena balik awal sebab kul4 ada photoshoot raya.
Sebab nnt raya i kan xde hehe.
So tu jela kesimpulan wiken kami :)


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Jumaat, 10 Ogos 2012

Bunga cina & fancy ice cream

saLam~

yeayyy sy berjaya buat biskit bunga cina dan fancy ice cream.
Bunga cina dapat 150+ pcs tapi fancy ice cream dalam 60+ je.
So nak kena buat lagi nih :)
So skang dah 4 jenis : tart gulung, frambrozen kenari *yang ni sikit je pon*, biskut cina dan fancy ice cream.
Hehe
Berjaya buat sendiri taun ni.
So xyah nak order kueh raya yang meriah rupa bentuk tapi kadang xrasa pape pon. Hehe
Tapi sy punya xde la sedap gilerrrr. Wakaka
Sy budak baru belajar je pon :p
Comot je lebih.








- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Rabu, 8 Ogos 2012

nuffnang berwajah baruuu :o)

saLam~

wowwiiii santek wajah baru nuffnang ye ;o)
kelasss gitew hehe

Kenapa?

saLam~
semalam 1st tyme p param kat rumah je.
Biasa p yang kat fasa 1.
Misi mencari paru berlada.
Sampai 1 gerai makcik ni terus tanya berapa jual.
Dia cakap rm3.
Sy tanya la banyak mana?
Terus makcik ni letak lam plastik.
Terkujat sy tengok!
1senduk nasi pon xsampai kot.
Alahai sikitnya. Harga rm3!
Mintak rm2 je xdapat.
Memang la xdpt! Tinggal bape keping je pon kalo rm2.
Adoyaiii makcik.
Semalam papa beli kat fasa 1, rm2 je tapi banyak la gal dari tu.
Kesian makcik tu.
Nak p haji balik hari la tu :p
Xpelah.
Dah rezeki makcik.
c&c~ jadikanlah aku seorang pemaaf dan penyabar :)
- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Selasa, 7 Ogos 2012

Iftar 15 & 16

saLam~

Lama x tepek gambar makan kan?? Ekeke
Iftar 15 adalah di tony romas dot dot hehe



Macam dah acara wajib kalo puasa lak :p
Tahun lepas ngan adik n nanah. Cipi baru 8bulan :)




Ni pon plan nak shopping sekali tapi misi tak berjaya haha
Cipi dah buat macam2 aksi. Fitamms mak aihh.
Tapi cipi punyer setel. Tambah lagi kalau mama dia gatai nak beli lagi haha

Iftar 16 lak kami ke PH.
Xde masak saje belanja nasi arab dari arabian house.



Mandy ke kabshah ke ape ntah dah lupa ekeke
Sedappp :p

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

JJCM | restoran murni

saLam~

sabtu lepas pas shopping kat sunway singgah kat restoran murni.
1st tyme uolss haha
Papa dah pergi sebelum ni tyme TT geng forte :p
Kat situ macam2 air glemer
Nak minum pon takut.
Dah campur segala bagai.
Kang balik mabuk lak haha
Dan ikut size.




So sy try le i kiss u haha




Papa lak be happy
Nama xmenahan.
*ye maafkan sy sebab baru tau kedai ini so sgt jakun ok haha*
Order roti bom 1
Perut dah kenyang bukak pose kat tony roma.
Tapi try la gak sikit.


Kalau perut tengah nyanyi lagu opick sure sume sodap ekeke

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Ahad, 5 Ogos 2012

Frambrozen kenari..?

saLam~
semalam sy jugak buat hazelnut frambrozen kenari.
Dan resepi cam biasa dari blog masam manis
hehe
Rasa pon best.
Tapi kacang pistachio xde so sy tukar biji bunga matahari.
Tapi sy xtau la kan asal rasa cane haha




- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Sabtu, 4 Ogos 2012

Alpha Lipid SDII | mine

saLam~

nak update sy punye achievement lak :p
Kalau tak silap sy dh amek 2-3 bulan kot.
Tapi banyak kali skip :p
Kadang skip seminggu 2minggu haha
So agak lembab la penurunan tu plus langgar pantang tapi not bad la :)

Overall,
Berat : -4kg
Pinggang : 3"
Perut : 3"
Punggung : 2"
Lengan : 1" *yang ni awal2 tak ukur*
Peha : 2.5" *yang ni awal2 tak ukur*

Memang ada yang cakap ehh dah kurus :p
Tapi ada yang balas xnampak kurus ponnnn.
Tapi incik somi cakap dah kurus laa.
Tapi tang pipi still kembag haha.
Ok la kan kalo si suami cakap kurua kan?? :D
Yang penting kalo pas beranak tu kawal la makan haha
Jangan bedal je sume nile jadik nya tong drum letak tar wakaka

So apa lagi?
Alpha lipid SDII - mixture of soy protein & Fibre with green tea



do sms/watsapp me 0123956467


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Resepi | tart nenas

saLam~

ok sy tepek resepi yang sy cuba dari blog masam manis

Tart nenas
Sumber : blog masam manis
By: kak anim
*maaf kalau salah buat rujukan *

4 oz butter -115 gram
4 oz minyak sapi - 115 gram
1 biji telur gred B
1 lb tepung gandum -450 gram
sedikit garam
air sejuk

Pecahkan telur di dalam bekas adunan,
Masukkan butter dan minyak sapi
Gaul hingga sebati dengan hanya menggunakan whisk
Masukkan tepung sedikit demi sedikit.
Akak tidak menggunakan air sejuk tapi setelah adunan menjadi doh letakkan sebentar di dalam peti ais.

Tekan adunan dan bentukkan tart mengikut kesesuaian anda.
Jika letak inti yang banyak maka dapatlah tat yang tebal.
Bakar pada suhu 170C-180C selama 20-25 min

Untuk jam nenas saya tak buat :)
Boleh rujuk blog rujukan kat atas.




Menarik kan?
Meleleh tengok
Santek!


- Posted using BlogPress from my iPad

Tart nenas

saLam~

weeee semalam menerai buat tart nenas ok :p
Fuhhh agak leceh kerjanya bila mana part nak letak jem.
Macam biasa resepi dari blog masam manis
Nanti sy tepek resepi. *jangan percaya sangat haha*
jem nenas sy beli siap.
Xlaray gua nak sagat 10biji nenas!
Haha
Tapi sy rasa better gulung baru terasa nenas tu kalo tak rasa tepung lagi banyak dari nenas hehe *yang ni mayb saya silap*
dan ada 1 lagi resepi tengah sy tunggu kat lam oven tu.
Namanya lupa lak. Nanti dah siap i tunjuk :p





- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Jumaat, 3 Ogos 2012

Dejavu di Kinabalu lagi

saLam~

amboihhh dejavu lagi haha
kemain.
yang semalam pun xtengok full lagi.
yang sebelum2 pun x habis tengok lagi..
rupa-rupanya ada final alternatif laaa
haha
kelakar!
ha mana best?
sy tengok part last je.. haha
tapi kesimpulannya dua2 final ni bazli memang kesian wakaka.
yang final asal - xdapat kawen nadira
yang final alternatif - kawen tapi nadira meninggal dulu ekeke
haha hanya cerita ok :p

tentang ?

saLam~

rehat yang panjanggggggg~
malas balik. bukan boleh makan pon pon ponnn haha
malas nak kuar letih ekeke
malassssss je keje
duk berinternet je keje :p
yeayy isnin cuti :o)
nak p sopim baju raya cipi la hehe
sian cipi xde baju raya lagi
ehhhh silap.. baju kurung dah ada
mintak mama jahit. kain kami beli sedondon. haha
tapi mama tambah satu.
comelssss. siap ada sulam
memang cipi punyer je ada k
fuhhh
:o)

kulit owh kulit muka :p

saLam~

baru2 ni saya saje menerai 1 product skin care.
da lama nengok tapi x berani beli.
tapi ntah cane tetibe rasa nak try. haha
1st day pakai xde pape beza cuma nampak glow sikit :p
masuk hari kedua.. dah start gelupas.
ke3 makin teruk.
so ingatkan sebab day cream. so siang xpakai day cream tp pakai lotion satu lagi. haha memandai!
pastu muka cam terbakar
bila masak fuhh merah giler
sampai jiha tegur tanya nape muak..hukhuk
pastu tanya balik orang yang jual tu dia cakap try stop cream malam tu.
still gelupas dan merah.
papa cakap benti jela.. muka elok2 ok xde pape da jadik hudoh haha
so sy stop.
pakai balik dermalogica..
naseb baik kembali ok.
hukhukhuk
kena la haku berdermalogica sampai bile2 :p
muka sensitif gilos!

Dejavu di kinabalu

saLam~

Dah habis semalam.
Dan banyak status duk meroyan pasal dejavu semalam hehe
Dan macam biasa pas dah terlepas banyak episod tgk yg smalam pun blur2.
Duk tengok kat tonton pun xabes2.
Haihhhh bz sangat :(

c&c~ pening memilih antara dua


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Khamis, 2 Ogos 2012

Kueh raya

saLam~


aiyakkk kueh raya xdak lagi cano? Huhu
Nak buat choc chip cookies je lah.
Kalo beli pon beli kek lapis resepi bugis je hehe.
Haaa sape nak order? Best!
Ni bukan sarawak mari tau. Ni bugis punye style :)
Dan rini dapat kueh raya awal dari ceo sebab dia nak p umrah smpai raya :)




- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Kuih lopes dan sambal hitam

saLam~

alhamdulillah semalam ofismate sy endet dan kak lin bagi kuih lopes dan sambal hitam belimbing.
Kuih lopes ni dari last week endet duk sebut2 sebb sedap.
So isnin tu dia bawak bagi satu ofis.
Dan semalam dia bagi kat sy lak sbb semalam bari masuk ofis :)
Kak lin lak bagi sambal hitam belimbing.
Sedap!
Haha
Skang tengah pk nak bagi apa ek kat semua dak ofis.
Ermmmmmmmm apa ek?


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Rabu, 1 Ogos 2012

Wordless Wednesday | shop till drop






- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Gatai tangan

saLam~

hehe gatai tangan nak klik thepoplook :D
Kan wanita ni macam budak2 haha bak kata UAI :p
Poney ada warehouse sale!
Nak p tapi papa cakap buat susah p berebut. Kot2 baju dah lama :(
Xpe xleh p serbi warehouse kt serbi outlet poney je nnt.
Sabar ek cipi :)
Baju kurung cipi mama wan da siap jahit semalam wahhhhh
Dan mayb papa ckp raya kat ganu sampai raya ke3!
What??? Terkujatnya mama!
Rasa nak joget2 ala monyet tu haha




- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Ogos!

saLam~

yeayy ogos datang!
Ogos akan sy ingat sampai bila2!
Dendam?
Mayb
Haha
Akan sy ingat bila mana orang yang buat sy berapi!
Dikala sy tengah meeting ngan supplier, kamu panggil sy semata nak bagi cd lagu raya yg dibawak oleh incik bos!
Omai! Xleh bayang!
Betapa baiknya hati kamu kan?
Semata itu sy dipanggil keluar.
Haihh
Pembawa cd sudah sy maafkan.
Sebab dia adalah keluarga sy :)
Dia banyak mengajar sy :)
Tapi kamu..?
Ntah.
Dan semua itu berakhir..
Sy berdoa "Ya Allah jadikanlah sy seorang penyabar! Dan jugak penyabar!" ameen
Semoga satu masa ingatan sy terus hilang dari mengingatinya :)


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular