Rabu, 25 Julai 2012

Tetiba gemar :p

saLam~

haaa tetiba suka la buat built up rate.
Haha
Biasa tak suk sebab xde details rate.
Tapi bila dapat info pasal rate setiap item terasa macam kacang rebus je haha
Dan tambah lagi buat manual. Fuhhh
sila abaikan cakar ayam sy itu ekekke




- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

2 ulasan:

  1. Tahu tak, aku hampir gila bila dipaksa ajar subjek measurement & estimating dulu. HAHA. matilah student sume failed kalau aku ajar.
    Tapi bile kau tunjuk built up rate nie, macam, "eh,aku tau nie, taklah susah pong!" kihkih

    BalasPadam
  2. Hehe.. Senang kan!
    Ermmm tp awak ajar n belajar apa sebanarnya?

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular