Sabtu, 28 Julai 2012

Semalam 27 julai

saLam~
Oppsss entry panjang :)
semalam 27.7
Ada best ada x best.
Cite best dululah. Kalau rajin sambung cite xbest lak haha
Semalam birthday mami. Dedi pas sahur tu sms ty nak dtg bila bukak pose.
So sy cakap rini (semalam).
Pastu xjadik tapi last minute p lak ekeke
Sampai umah PH tetiba tingat 27.7!
Birthday mami!
Ape daaaa anak nik.
Dah lupa birthday mak sendiri! Hehe
So berbuka lah kami sekeluarga :)
Kalo xp sure nyesal pas tu haha




nasi minyak yg dedi soh buat haha




kek SC utk mami n dedi. Tyme ni sy da balik pon sobsob
dan cite tak best!
Semalam adalah hari yang sangat2 stress!
Ye qs hanya saya je skang. Lagi 16 hari utk sy ke tempat baru yeayy! Haha
Bilamana qs sorang maka semua mencari sy :(
Bekerja ngan company multidisiplin sebenarnya amat sukar.
Sebelum ni hanya fokus projek tchini je.
So apa pmc nak dapat bagi.
Tp sebab dalam masa sama kena take over projek lain gak yang nak pda lah nak estimate lah nak itu nak ini.
Walau dah cuba buat ikut priority tapi still xmampu sebab berdepan ngan pmc tChini kena byk bersabar.
Last skali sabarku sampai ke tahap nyawa2 ikan.
Bila email dorang xpaham ape lagi. Sy terus shoot email.
Haha
Mst bos cakap emotional. Lantak haha
Dan berbalik cite best lak.
Tengah malam kelmarin (26.7) tengah tido dapat sms dari UTM yang inform permohonan sy da lulus. Yeayyy :)
Tapi....
- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular