Khamis, 26 Julai 2012

owh sangat teruja!

saLam~

haha ape la yang duk teruja pepagi ramadhan ni ye..?
macam biasa bila buka yahoo mail sure melambak2 email dari group me, street deal, mydeal, milkadeal..ha ape lagi? sume ada.
gadjet2 yang dorang offer tu buat i teruja..haha
ice cream maker..yougurt maker, multipurpose blender, haaa sebut aje sume ada.
ntah brand ape kan..ekeke
dan tadi ada lagi..
Egg cracker!
nak pecahkan telur pon ada alat!
wahhh ini sangat teruja.
ye saya sangat teruja ngan gadjet2 kat dapur ni.
mayb faktor usia wakaka
lagi2 gadjet @ tool yang berwarna warni..
hehe

sumber : groupme

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular