Sabtu, 28 Julai 2012

Belajar

saLam~

Entry panjang lagiiiii~

Belajar lagi?
Fuhhhh letih ni.
Dari tahun 2007 sy hold nak sambung master dan 2012 sy nekad!
Hehe
Bila da kawen rasa lagi malas nak belajar.
Sebab ada org cakap kalau boleh biarlah husband lagi tinggi @ setaraf pendidikan ngan isteri.
So terbantut sekejap.
Tapi dengan izin incik somi sy apply kat utm awal bulan ritu.
Nak buat full time xleh sebab kat johor je ada course sy nak amek ni.
Last2 amek jele part time kat kl.
Malam kelmarin (26.7) kat kul12 da dapat sms. Tapi dalam mamai sy baca.
Baru semalam sy tergerak hati nak tengok balik sms ape.


Tengok jam tu dah petang sy baca haha.
Utm call tp sy xjawab. Ingatkan no mana2 ntah la kan. Malas nak jawab. Ngeh
Pastu try call balik mmg utm.
Bitau incik somi.
Haaa yang ni yang menjadi ai konfius.
Awal september insyaallah akan bertukar tempat kerja lagi. Yang lebih baik insyaallah. Hehe
Sebab berubah lagi?
Biarlah rahsia ekeke
Mayb sy akan handle projek rm***M.
Fuhhh memang besau dan sure bz.
Belajar lak weekend.
So no more holiday papa cakap :(
Sy takut xleh bahagi masa antara family, kerja dan belajar. Huhu
Incik somi cakap pk la baik2. Jangan sekerat jalan sudah haha.
Semoga dipermudahkan.
Sesungguhnya Dia lebih mengetahui..
Syukur padaMu Ya Allah.

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular