Rabu, 27 Jun 2012

Tolong KOmen

saLam~

agak- agak ada sesapa yang boleh tolong komen tak blog saya ni coffee&choc.
dari segi kandungan, header ke, senang baca ke tak..tulisan serabut ke.. apa-apa jelah.
hehe
saje nak tau blog ni ok ke sayu ke haha
komen ape saje. tak kisah.
nak kutuk pon boleh ;o)
*macam la ada reader kan? haha*



5 ulasan:

  1. haaa....ni yg ditunggu..hehehe..b4 ni tulisan tu mmg sgt susah nk baca..pendek kate pelan-pelan nk habiskan 1 entry...tapi skrg tak lagi :) tulisan tu sgt senang nk baca :)

    BalasPadam
  2. blog dah cantik.. ok je... tapi kalau tulisan bulat2 sikit lagi ok kot.. hehe.. jgn marah

    BalasPadam
  3. Suma ok jer :) blog comel, font pun ok :)

    BalasPadam
  4. honest comment ni:
    1. the header is much too big, need extra scroll baru smp kat content yg nak dibaca
    2. the flower bee thing kat bottom right ni agak taking space, especially for those yg guna netbook with small screen.
    3. font color dengan background OK. readable. tak mcm certain blog, terpaksa highlight dengan cursor baru leh baca haha

    BalasPadam
  5. komen ek...jgn mara':
    1)sukar nak jumpe tempat click nak komen tuh, puas carik tadi...slalu dok kat bawah entry T_T
    2)warna tak contrast arr...xdpt nak higlight yg mane satu important/latest. kalo ade bling2 lg best!! (^_^)
    3)bley sy tau blog nie temanya ape ek? dulu2 mcm utk blog peribadi kan? skrg nie...mcm da tukar pelik sikit...confius arr cimon (@_@)
    4)skrg da kurang pics - i like pics ;P
    5)font tulisan not bad-jelas & comeyy (^_~)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular