Jumaat, 15 Jun 2012

Hati - hati kaum wanita!

saLam~

Pagi tadi esoh whatsapp.
Bitau kete kena pecah.
Habis hanbag n hanphone!
Sy ingat kena pecah malam kat PH!
Tapi tak.. Kat traffic lite area tempat kerja dia bangsar.
Tengah tunggu traffic lite masih sempat.
Dia cakap biasa dia letak handbag kat bawah tapi pagi tadi ntah cane dia lupa turunkan.
Yg selamat BB n purse.
Lam handbag ada galaxy note, ifun4 n ipod.
Ni yg susah kalo dah jadik macam tokey tepon! Huhu
Yang terasa note la.. Dah le baru tukar kaler pink. Ifun4 tu mmg dah poblem.
BB tu sebab dia tengah bbm ngan pakwe dia la kot :p
N purse sebab nak bayar tol.
Hal ni da lama diingatkan.
Tapi biasa kt buat dek je.
Ofismate pon da pesan 2 bln lepas kot :(
Sebab dia penah kena ragut.
Malang memang tak berbau.
Tapi kalo ada langkah keselamatan insyaallah dapay dielakkan.
Oo
Yang pelik orang sekeliling tempat kejadian macam tengok je. Xde nak halang ke ape.
Mayb masing2 xpasan @ malas nak layan.huhu
Ada hikmah disebaliknya.
Berhati2 itu hanya mampu diungkap.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 ulasan:

  1. benda macam tu sepantas kilat ia berlaku...
    selalu terjadi pada pemandu wanita yang drive sorang2...kena berhati semua

    BalasPadam
  2. Akak ofis nurul pon kna mcm tu jugak.tp dkt tafic lite jln 222. Org skeliling ignore ja.myb takot sbb peragut tu guna tukul yg mcm cangkuk pecah ais utk pchkan cermin

    BalasPadam
    Balasan
    1. uiii memang musim kot..huhu
      bahaya ni..hati2 ye cik nurul!

      Padam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular