Isnin, 18 Jun 2012

Ganu with LOVE | Day 1

saLam~

chewaaahhhhh beria bagai lak buat day by day haha
Gile glemer uolssa :p
Day 1
Cam sy mention entry sebelum *ada kot*
kami bertolak lam kul11am
Sebab sebelum tu kemas rumah dulu.
Bersih buang sampah apa patut dulu.
Packing barang yg last mcm susu, air etc
Sampai lam kul530pm
Tersalah exit kat kt/kb tu yang jauh kena pataj balik hoho.
Malam kami dinner kat umah.
Mami da siap masak pon tapi sy p beli lauk kat luar haha
Kat kedai depan umah je pon :)
Beli pari bakar, tomyam n paprik
Pari bakar memang mabelessss
Rempah dia memang best
Sebab tagline dia "sedap bitau kawan xsedap bitau kami"
So sebab sedap ai war2 kan lah :)
Gerai ni tumpang kat kedai ER tomyam.
Lupa amek gambar lak hehe
Gambar 4sq jela



- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular