Ahad, 13 Mei 2012

Family Dinner | haji sharin low

saLam~

Dinner ni xde kena mengena pon sebenarnya ngan hari ibu.
Kebetulan je pon.
Tapi da alang2 hari ibu so sy cakap la dinner for hari ibu :)
Just makan2 ngan family incik somi.
Tapi bang bol xdtg sebab anak2 ada tuisyen sbb exam.
Kak bilah lak abg amir baru pas operate
Dan ale baru pas abes exam g enjoy ngan member..tp kalo ale tau sure dia ikut :)
Malam sebelumnya masa kat umah kak bilah,incik somi ajak makan kat sharin low.
Nak ajak yg 1st tyme p lagi tp kebetulan mama dah dinner.
So petang semalam p booking dulu.
Sampai je dah siap sedia :)
Dan gambar ada sekeping je pon :p
Atai dari uitm siap belikan kek tuk mama :)






Selamat hari ibu buat mami n mama :)



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

  1. Kak fatin..insha allah mak syd nk bukak klinik fisioterapi kat sebelah restoran tu..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh ye ke..
      bestnya :o)
      nanti leh singgah hehe

      Padam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular