Khamis, 24 Mei 2012

Diet AlphaLipid SDII



Anda tak perlu bimbang dengan Alphalipid SDII ni, ia BUKAN UBAT DIET, tetapi MAKANAN KESIHATAN (food supplement) yang diperkaya dengan kandungan green tea+fiber+high protein+9 jenis essential asid amino +11 vitamins+12 minerals dapat membantu mempercepatkan kadar penurunan berat badan+mengelakkan sembelit+meningkatkan metabolisme badan.
Harapan baru untuk menurunkan berat badan dan menjaga berat badan idaman sepanjang hayat serta membaik pulih kesihatan secara keseluruhan :)

testimonial
incik somi minum dalam masa seminggu dan skang dah turun 3kg..
still makan macam biasa cuma kurang carbo.
dan Alhamdulillah berkesan!
memang happy dia pagi tadi..
panggil soh tengok bape kg dah dia..
rasa amat teruja tengok incik somi happy! ;)

dan ada testimonial lain lagi.. kalo rajin saya upload :)
dulu masa prengant memang sy pon minum susu alpha lipid 
dan mayb sebab susu ni alhamdulillah cipi xkena kuning :)

sesapa nak try skang ada promosi Pembelian Alphalipid SDII selama sebulan (4 tin) FREE Turbo Shaker! boleh PM saya @ fatrina7@yahoo.com @ http://www.facebook.com/fatrina.abdullah
jommmmm!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular