Isnin, 7 Mei 2012

Cipi | jom gosok gigi

saLam~

haaa cipi sangat baik kalo gosok gigi.
Kalo tengah mandi tanya nak gosok gigi tak? Nakkkk jawabnya sambil baring sendiri atas tempat mandi dia tu.
Tapi gosok sikit dah mula merengek.
Pagi tadi siap paling muka dan badan sebab xnak gosok gigi.
Haha
Tapi bila mandi ngan papa sure dia relakan segalanya :p
Set berus gigi tu da lama beli tapi baru je start guna betol bulan lepas.
Dulu jgn harap dia nak hehe.
Mulanya gosok tanpa ubat gigi.
Pastu try beli yg kids punye perisa strawberi.
Cam ok je..
So cipi jangan malas gosok gigi!
Gigi tikus babawan kata wakaka




- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular