Ahad, 22 April 2012

pahang with LOVE #1

saLam~

Ecehhh pahang with love!
Entry sebelum ada sy sebut pasal p meeting kat tChini dan ke kuantan.
Jumaat sesubuh alam kami gerak ke tChini. Naseb cipi sambung tdo hehe.
Sampai tChini lam kul10.30am.
Site kosong..aiyakk. Call endin RE kat site..dia ckp dah kat site.
Hehe sy ckp xnak g site la sbb xde orang.
Plan asal nak soh incik somi ngan cipi lepak cabin endin tapi dah endin xde..
So incik somi p tChini resort.
Tanya nak duk 1/2 hari je bape harga.. Haha same je rate penuh. Fuhh.
Amek la 1 bilik deluxe punyer.
Agak ok la bagi nak duk berehat sekejap.
Tdo pon ok kot tapi bagi mereka yg ada masalah ngan debu rasanya xperlu la kot :p

Anak tangga ke bilik


Dari parking kami


Katil


Extra bed {memang ada}


Tv


Toilet & coffee table


Balcony


Area tempat makan



Da check in, sy ke site. Diskas ngan arkitek n contractor.
Meeting xdak pon huhu
Project Director klccp datang ritu.
So asal ada meeting tapi sebab terlalu padat jadual tu cancel akhirnya.
Hoorayyy!
Kul 2 lebih pas lunch terus checkout.
Membazir :(
Sorry papa.
Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular