Jumaat, 20 April 2012

menyelam sambil meneguk air :p

saLam~

On d way ke tChini bersama incik somi dan cipi.
Last minute punyer planning.
Gara2 takde sape nak p meetg kat tChini.
Nak ajak ika kesian lak dia..
So ajak incik somi naseb bek dia nak hehe.
Lepas meeting akan terus cuti2 mesia kat kuantan dan p majlis tunang cousin kat sana.

Semalam cipi mengamuk nak baby dia.
Baby kena basuh dan boleh plak dia ternampak kat luar tgh jemur.
Papa mana boleh tgk cipi mengamuk sket haha terus terjah manjaku beli lagi baby tu.
Memang dh niat lama nak beli 1 lagi. Tapi xbeli2.
Masa p beli tu siap tunjuk 2 kaler kat cipi..satu biru sama ngan yg dah ada.. Satu lagi pink.
Tetap pilih biru. Haha
Papa terua amek 2 huhu
Anak dara sy pandai demand ye!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular