Khamis, 15 Mac 2012

gangguan bekalan air | bikin cuak

saLam~

Air memang pentingkan?

Beria semalam komfem kawasan sy ni ada air kan..

Tetiba semalam xdak air!

Memang bikin cuak!

Semalam maghrib still ada air. Pas maghrib kami kuar p makan dan manja saje2 kate papa. Saje2?

Adoiii demi mu cipi oiii.

Dapat baby baru lagi dan beskal! Haihh untung kamu anak.

Ok berbalik cite asal.

So bila balik tetiba air xdak.

Dah riuh sekampung la jwbnya.

Duk tanya incik somi nape xde air. Dalam list tu xde pun tempat ni. Haha. Saiko jap.

Siap2 bahan nak buat bubur cipi kat umah sana. Sana ada air sebab ada air tangki besar gedabak. Tapi umah kami duk memang air direct. So kalo xde air p le menadah umah sebelah hehe.

Tapi umah sy duk ni memang tiap2 malam xde air. So kitorang memang ada simpan air tuk emergency tetengah malam haha.

Pagi tadi bangun bukak air ehhhh ada la. Wakaka.

Adoiii bikin cuak la.



Sumber:gugel je :)
Published with Blogger-droid v2.0.4

1 ulasan:

  1. same la...isi penuh2 alih alih tmpt kami tak kene..adeess..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular