Sabtu, 21 Januari 2012

First GiveAway : 2012|Coffee&Choc

saLAm~

weeee. 1st try. hehe.
saje nak test market. kah2.
sambil kenal2 blogger len.
so ist tyme ni try buat simple2 aje.

jom!

2. Buat satu entry bertajuk "First GiveAway : 2012|Coffee&Choc"


3.   Letak gambar di atas dan linkkan blog/entry ini.dan beritahu 'Kenapa saya mesti dapatkan kad seperti gambar di atas?' 


4.Tag kawan2 yang lain at least 3 orang.

5.Tinggalkan link entry tersebut di kotak komen entry ini.

Siap! ;o)

~Ayat yang best akan dipilih dan mendapat hadiah seperti gambar di atas. *gambar tu contoh aje :)*
~follower yang bertuah jugak akan di beri adiah!
~Jom try!
~tenkiu in advance :o)


piEcE of mE~

4 ulasan:

  1. nak try ekkkk...hehheee..kut2 dpt tiket p Bali ke, London ke Korea ke..hehhee

    BalasPadam
  2. tahniah kerana berjaya menganjurkan GA pertama. Saya bagi peluang orang lain dulu, sebab saya takut menang. hehe

    BalasPadam
  3. kalo takde siapa nak menang, bagi aku je la hadiah tu..

    kalo la.. hehe

    http://muazfaris.com

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular