Sabtu, 28 Januari 2012

cipi melawat ikea

saLam~

Haaaa cite last week. Baru apdet. Peram dulu. Haha. Apa barang peram lama2 kan. Kasi terus la :p

P ikea sebenarnya nak beli tmpat gantung baju. Baju dah tak muar almari haha. Tensen!
Dah lama pon nak beli tp incik somi ckp xtahan yg mcm kat giant @ c4 ke memana lah. Beli kat ikea tahan sket. Kot :p
Pusing2 intai2 deco kat situ leh jadik sumber inspirasi rumah sendiri nnt.
Inspirasi jela buka kopipes :p
Capai brg yg rasa best haha.
Last2 sampai kat rack tu skali out of stock daaaa.
Fenat tau pusing 1 ikea :p

Pastu p ou sebab nak p aino living. Sampai2 terjah makanan la harus. Dh lapau tahap gabang. Keh2.
P aino mmg rambang mata k :)

Masa sampai tu lalu parkson bhg diningware. Tgk la corelle kan. Mak aihhh rege kemain mahal compare ngan yg jiha offer nak beli tu.
Incik somi lagi la terus yakin :)
Ni xsabar nak duk umah baru haha

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular