Khamis, 26 Januari 2012

cipi & abc train

saLam~

Abc train ni adiah birthday cipi dari papa yg satu2nya berjaya cipi main sepenuhnya haha.
Mainan lain jgn harap! Sekejap je pon pegang pastu bior je.
Train ni best leh jadik walker, ride on, learning with abc sbb ada lagu n bila masukkn cube abc kat mana2 tempat @ masuk kat lubang je akan kuar sore sebut huruf tu. Dan jugak ada cam buku abc. Bila selak je akan sebut gak huruf.
Cipi skang dah terer masuk huruf tu. Suka sangat bila dgr abc song tu. Goyang2 lagi.
Happy tengok anak membesar :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 ulasan:

  1. Eh..bestnye menan gitu..smbil belajar, smbil main:)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular