Rabu, 14 Disember 2011

Cipi is ONE: The Cake

saLam~

yang 1st sy pk ialah kek. haha. sebab nak tempah kek amek masa gak. dan sy dah ada tempat nak pilih. dah lama sy tgk kat blog moon promote rizqcakes. papa serah aje cari kek yang cantik. konon nak yg ada print muka cipi.. haaaa xnak la ai. sian cipi bila potong kek nanti haha. so sy tunjuk blog rizqcakes kat incik somi. dan tetiba dia cakap 'ehhh macam kawan abg la'. rope2nye betol. member tyme kat mckk. hoho. so sy terus email & incik somi msg gak tru fb sbb xde reply. at last kitorang pilih pocoyo. cipi minat sgt pocoyo & jungle book. xkan nak buat mowgli *betol ke eje nih? lantak* lak kan. haha. so order pocoyo je. kek tu kami pilih choc moist la as permintaan papa yg choc lover nih.







piEcE of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular