Selasa, 1 November 2011

Wish me luck

saLam~

Seperti entry ini, kini sy telah kembali bekerja di tempat baruuuu haha. Bape kali keje baru daa. Syukur sgt2 dalam duk plan nak buat keje kat umah je tetiba dpt panggilan dari ukm pka. Ntah bila sy apply pon x ingat tyme tu. Check jobstreet xdak, check sent item baru jmp haha. July ritu sy apply rupenye. Ntah cane sy rajin bukak bqsm & apply kat situ. Dah rezeki kot.

Ukm pka ni anak syarikat ukm holdings. Ukm pka ni jugak adlh multi disciplinary. Sume satu bumbung..arkitek+cns+mne+qs. Hehe. Sy terima offer ni even ada 2 yg xbest tapi yg selebihnya best kot. Keje 5 hari seminggu, 830am-530pm. Basic + elaun tel, ot + other expenses (millage+makan minum+outstation), insurance etc. So ok la kot. Tyme bz bila ada tender je.

Keje buat masa ni yg tau kena handle projek tasik chini. Yg len xsure sbb qs nk benti tu belom handover keje sepenuhnya lagi. Sempat risik2 keadaan ofis tu.. Haha. Yg plg xbest sume keje client nk cepat. Pagi mintak petang nak. By hook or by crook.

Tapi kat situ xde bos. Haha. Sume kat luar merata2. Tp xbermakna sume leh kuar sesuka hati pon. Kat sini sy xde dpt privilege seperti yg sy dpt sebelum ni. Huhu. Xpe la kan. Kalo xsampai bila sy nak berdikari.

Baru sehari di tempat baru. Doakan yg terbaik tuk sy lalui hari2 seterusnya..insyaallah.


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular