Khamis, 17 November 2011

Malang tak berbau

saLam~

Kalo malang tu ada bau mst best haha. Sy telah merosakkan rim kete yg papa duk lap hari2 tuh. Ekeke.

Malang xberbau kan? Ptg td adalah super kelam kabut. Bukan arini je pon. Dis week la. Sy kena p ofis klien yg kat ngan klcc. Nak kena tunggu contrac docs tu siap kat binder. Dah la hujan selebat2nya. Sebelum kuar ada short meetg tuk meetg pagi sok. So mmg kelam kabut la.

Dah hujan kenala bwk slow sbb mata ni dh tua ekeke. Kul 4 still kat sg besi so nak smpai kul bape sana? Dh la jem epal! So call akak tu ty blh x anto sok je. Naseb baik bolehhhh. Trus patah balik and drop ika kat mcd sblum tol tu.

Bila kat tol tu amek tiket.. Sbb hujan so sy konon dgn slow n bukak cermin sket je takut kena ujan haha. Pas tu gerak tetibe bunyik cam begesel kerb tepi tu. Bukan cam lagik mmg ye! Dah cuak! Trs sms incik somi haha. Kot2 la bitau awal xkena marah :p . Apa lagi terus dia call n xsabar nak tengok. Dan sampai umah akhirnya... Rim kanan depan dn blkg calar. Sikit je ponnnnn :p haha. Kat umah lak incik somi ckp pastu modem lak terbakar. Haaaa tula marah mama lagi :p

So kesimpulannya malang mmg xberbau. Ngeh3



- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular