Selasa, 15 November 2011

Lunch @islamic kitchen

saLam~

Arini sy lunch ngan incik somi sbb kebetulan pagi ni incik somi p hantar 1 form tuk apply permit maid yg tsalah isi form yg sekerat je smlam haha. Dan jugak p anto salinan geran kat kamuja tuk submission kat majlis. So dah dekat area ofis je trus la lunch skali.

Cam biasa masalah nk pilih tempat haha. Then incik somi p islamic kitchen. Mcm dh kena ubat guna2 lak haha. So nk cepat order je yg senang. Senang kot :) siyes incik somi dh terkena nih. Order nasi goreng sama lagi! Baru je makan 3 @ 4 hari lps kat situ haha.kita layan gambo ajele.


ice lemon tea + apple asam boi




incik somi punyer




ai punyer


K bai!

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular