Isnin, 28 November 2011

Milkadeal: manjakan diri

saLam~

Ingat lagi entry ini? So rini saya p la manjakan diri kat wain health & beauty centre.



Ntah cane leh teringat yg beli voucher tu & tengok expired date dh dekat. Terus call buat appoinment. Nape sy pilih yg ni? Sbb sy kan guna dermalogica punyer produk. So saje la try facial dia ekeke.

Voucher ni tuk facial, scrub & massage kat blkg je.



Appointment kul12. Sampai sana awal soploh minit. Terus kan jela. Cam biasa dorang tanya nak topup x. So sy amek yang full body + steam bath. Tp tetiba steam bath tu xleh guna dan tukar hot blanket. Kul 3 baru siap.

Haaa last skali cam sy agak, dorang promote amek pakej. Haha. Mmg akan sambung kat situ tp nak amek pakej sume tu xde makna le. Hehe. Overall mmg best even massage tu xde kuat sgt pon. Lemah gemalai je. Tak macam urut kat thai odyssey. Rasa nak patah je tulang ekeke.

Ada 1 lagi voucher nak kena guna :)


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular