Isnin, 10 Oktober 2011

Wiken:One utama:kl tower



saLam~

Sabtu lepas kami p one utama. Sy tingin nak p craft haven Ni kali ke 2 ke 3 kot p. First tyme masuk sbb nak carik barang2 buat kad tuk incik somi seperty entry ini. Best dapat buat kad tuk org terchenta. Akaka.

Mula2 sampai tetiba cipi leh menangis beria bagai mcm nampak hantu! Dah p basuh poo poo pon mengamuk gak. Dah kecewa mama sebab xsempat nak p beli pape bila papa ckp kita balik je. Uwaaa mama nanges lam hati. Haha. At last papa ckp try bagi susu lagi sbb dia xpuas tido. Tyme nak gerak tu dia tdo n bila angkat masuk lam kete dia tersedar & tak tido2. Pas bagi susu leh lak gelak kemain n siap tegur orang lak.

Sebelum balik singgah Mph jap. Pastu tjumpa wooden toy. Banyak bangunan yang kat obesi. Cuma ada satu je yang kat mesia iaitu kl tower. Terus ngapppp. Layan kl tower jela :p








piEcE of mE~


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular