Isnin, 17 Oktober 2011

waLk of lifE:fren

saLam~

K pas kes malware, macam sy search cane nak buat dan bagi hilang malware tuh. Then sy terjumpa 1 blog yg kena malware gak dan ada yg komen dia xletak bloglist kat blog dia. Pengomen tu salah sorang yg sy follow iaitu mama tisya. Terus sy tanya dia tarik mana bloglist. Rupe2nya dia bukak blog baru. Hehe. Kat shoutbox tu ada haa dia bitau. Tenkiu mama tisya :)

Terus bukak blog baru! Adoii byk betol blog tp public da jadik dua la skang. So sesapa yg rasa dia follow sy tp sy xfollow @ xde kat bloglist leh la komen kat sana. Tapi xsempat lagi nak asing ngan craft punyer blog.


waLk of lifE:frEn
{sila klik gambar}


- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular