Jumaat, 28 Oktober 2011

Syukran Ya Allah

saLam~

Fuhhh sehari yang penuh aktiviti di luar.. Seawal pukul 10am *awal la sangat haha* kami kuar menuju ke U (bukan nama sebenar). Tuk sesi tunjuk hebat *baca:interview* bersama MD kampeni U (bukan nama sebenar). Semalam adalah sesi tunjuk hebat bersama head of qs n HR sajok.

Dah 2 hari sy gigil bagai bila nk melalui saat itu haha. Dulu masok kontrakor pon atas ehsan akak n abg ipar. No tunjuk hebat tp nan hadooo. Haha. Siyes sy kecut perot. Ntah nape la kan. Risau giler xleh jwb kalo dorang tanya market price sbb sy leh jwb price tuk 3 mgu lepas jela. Huhu. Kemain study bagai. Dan ada yg kelakar tp xyah pecah lobang ekeke.

Agak lama kena tunjuk bakat dan soalan MD ni mmg pelik2 tp ada kaitan ngan keje la. Alhamdulillah ada yg laju dan ada yg tergagap jugak haha. Haa ko da 5 taun keje cungap2 lagi ke? Da abes dan terus menuju ke ofis incik somi di bkt beruntung. X sampai 10min HR tu call bitau nak diskas psl offer letter tp xsempat jmp td. So diskas on call jela. Alhamdulillah syukur. Masih ada peluang rezeki sy lam bidang qs. So sila pandang kedepan & jangan berhati kecik lagi ekeke. Dan semoga suasana kerje yg best nnt. Insyaallah.

Mulanya nak singgah amek keje kat ofis RB tp kak rose ckp p kul 3 keatas lak. P bkt beruntung pon kejap je so xjadik dan terus menuju ke the mines. Papa nak cari movie @ game. Mama soping buku n smurf lagi tuk cipi. Haha. Gile smurf! Dan jugak sikit2 brg keperluan harian. Kata da keje haha.


Sumber incik gugel

Detail sy cite bila da p amek offer letter. Kang xjadik malu je kan? Kan? Haha. Tu pon kalo rajin nk berblog pasal tu kan? Kan?

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular