Selasa, 11 Oktober 2011

New tent for cipi

saLam~

ni sebenarnya cerita last week. disebabkan gambar semua lam camera n malas nak bukak lappy ni so tertunda la ke sekian lamanya. alang dah godek blog guna lappy so teruskan aje niat yang lepas tu haha.

malam tu p manjaku nak beli barang cipi. mama sebok tengok storage yang dah ada partition kat dalam tu tuk letak makanan cipi dan len2. papa terus bawak cipi nek atas nak beli toy. lama gak kot sy kat bawah & papa n cipi kat atas. sepanjang dorang duk kat atas satu pon xde yang berkenan di hati cipi. papa cakap bila papa bagi toy dia pegang pastu campak. ada tu xpegang langsung terus tepis. wahhhh anak papa ni kemainnn youuuuu. pastu carik punyer carik beli je tent tuk cipi. kononnya senang letak lam tu xde la dia jelajah umah bila mamaa nak wat keje. tapi tapi tapiiiii cipi lagi suka men kat luar. haha

under contsruction

muka cam malas nak layan

kuar lagi best!

bosangggg kena paksa masuk balik!

kaki lagi menarik
owh my cipi :)



piEcE of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular