Jumaat, 7 Oktober 2011

Dan mereka sedang bertepuk kaki & tangan



saLam~

Hari ni dah jumaat? Owh my! Today is my last day yooo. Hehe. Dari minggu dah btukar ke jam rupenye ye. Hehe.

Dh bape kali tulis padam entry kali ni. Haha. Yela byk pihak yg nk kena jaga hati ni ekeke. Yela tu ko mengarut.

Kdg bila duk sorang terasa la jugak betol ke keputusan aku ni. Tp bila masa dh hampir ke phujung mcm2 jadik buatkan sy jadik nekad. Ok stop. Xyah keje lagi. 3 4 hari pas tender bos sy ajak diskas. Mgkin dia tgk mood sy ok kot haha. Kupas satu persatu masalah yg sy hadapi. Tyme tu dh jadik 50-50 nk benti. Sy doa moga baki hari yang ada sy dpt petunjuk apa yg terbaik demi semua. Tp ntah. Mgkin hanya perasaan sy. Yg paling pasti sy nekad tuk berenti.

Sy sbnrnya xsampai hati nk ckp 'abg amir sy nk benti'. Lepas diskas tu dia kemain plan mcm2 tuk sy. Huhu. Dia ajak sy p meeting tuk tau apa yg sdg blaku dekat site. Dia soh sy handle projek rumah angah sampai siap. Tp hati sy dh xde. Sy sedih bila dia ckp 'kalo abg amir xharap kat kamu kat sape lagi?' adoiii susah nk jwb. Sy tinggalkan mereka dgn tanpa jawapan. Sampailah 2 hari lepas, sy x p keje. Mereka masih harapkn sy dtg keje tuk p meeting. Dan lepas itu biarlah rahsia haha.

Sambung balik entry siang td. Ekeke

Dan sekarang sy sudah tidak menjadi telinga dan mata. Itu yg sy mahukan. Biarlah sy mengalah skarang. Dari luka semakin teruk. Biarlah org kata hati sy kecik. Suka berprasangka. Tapi siapa tahu? Biarlah. Hanya Dia yang Maha Mengetahui. Haihh tetiba rasa sedih. Sebak semua ada skang. Haihhh. Kuatkan hatiku. rezeki ada di mana2.

FULLSTOP!

Tido.

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

3 ulasan:

  1. ohh kita tak sempat bersalam-salaman..neway gud luck for future undertakings yekk...I know some of the 'hati kecik' story..sabau je la....

    BalasPadam
  2. Haha akak pon tau? Cecite ce cite :p

    BalasPadam
  3. smlm i tersadai di opis smpi 7.30 u..dgr cerita2 en & pn boss..en mamud pon terbabit ahakkk..and i think tis story tak sesuai di hebah kt sini kott hahaha..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular