Khamis, 20 Oktober 2011

Berpart tyme

saLam~

Semalam baba tanya nak maid x. Dan incik somi ckp dh xkej xyahla maid. Sy setuju sbb nk buat apa maid kalo sy xkeje tp sy tanya la kalo da keje cane? Haha. Bla bla bla. Tyme ni duk kusyuk dgr mama ckp sampai cipi jatuh. Seb dahi bengkak je. Hehe.

Tetibe incik somi ckp 'kalo syg keje je la kat umah buat part time tu xleh ke? Susah la nak amek maid lagi ni. Mcm2 hal' ye sy sgt2 setuju tp sy ckp 'boleh ke tp syg la xkeje nnt xdpt reg qs'. Huhu. Mmg niat sy yg satu plg kurang sy dpt reg qs. Hehe. Xbukak company sendiri pon xpe. Menompang pon boleh kan? Hehe.

Skang mmg sy baru start buat part time ngan along. Tapi byk sgt dugaan nya cik kak oiiii. Xkan nak buat malam je xtido? Siang kompem xdpt nk fokus. Mana nak kejor si cipi tu lagi. Tido pon skang sekejap je. Baru start buat 5min dah bangun la plok. Haha xdela 5min :p. Bila malam lak nak tido susah kemain. Minun susu dah tgk pocoyo daj tgk jungle book dah. Papa tidokan xnak. Nak mamaaaaa jugak.

Nak berjaga sampai pagi bute gigil lak. Sekerat jalan dgr troli bgerak la itula inila. Haha. Saiko diri sendiri. Nak wat cane ai kan suka berprasangka wakakaka.

Xpelah slow2 buat kan? Nnt cipi besar sket da boleh jln sdr ok la kot. Tp lagik la bkejaran gamaknya huhu.


tukang sebok


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina-

2 ulasan:

  1. aa bestnya takyah keje full time. huuu jeles nih =p mmg seriesly impian sha dulu kini dan selamanya. haha

    BalasPadam
  2. sha~

    insyaallah kalo niat kt ikhlas akan dipermudahkan :o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular