Ahad, 23 Oktober 2011

bercutian di Grand lexis PD #2

saLam~

ok sambungan bercutian di Grand Lexis, PD. ni first tyme nak p bercuti yg ada private pool dan jugak atas laut kununnya. haha. tyme hanimun kat bali dulu sepatutnya duk kat tempat yg ada private pool kalo xsilap tp dah sampai sana baru ckp xde lak.. haihhh. memandangkan chalet kami jauh kebelakang, so kitorang nek la buggy. tp service buggy ni cam slow sket kot. kitorg nak kuar makan petang tu letih menunggu makanya jalan kaki ajo lah. haha. agak penat la bagi mereka yg x pernah eksesais.. haha.

so kita layan gambo jela ye :o)

Grand Lexis PD
the entrance *Grand Lexis*
the lobby

rasmi katil
the glass for sea tru


the private swimming pool
dry kitchenette
the surrounding
happy cipi


sesapa yang tgh plan nak p bercuti ke haa boleh la p grand lexis ni. memang best.

piEcE of mE~

2 ulasan:

  1. boleh tau tak harga utk 1 bilik ni?

    BalasPadam
  2. mrs eady,

    ni harga weekdays n booking tru internet tau..
    rm450 + tax = rm522/nite
    3pm-12pm

    kalo weekend n direct p sana mahal sket (sket tu xsure byk mana :p)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular