Ahad, 23 Oktober 2011

bercutian di Grand lexis PD #1

saLam~

seperti entry ini, kami bercuti cutian di Grand Lexis, PD. sebenarnya kami bercadang ke sana last week tp sbb singkat sangat masa sebelum nak p, so incik somi decide p jumaat, 21hb. kami p PD sebenarnya nak p amek geran dmax incik somi sbb nak renew roadtax. mula2nya incik somi xckap pon nak p sana. dia duk survey sorang je. kompius mak duk nengok dia duk belek ape ntah kat ipad tu, so terus tanya buat apa. haha. nila org yg kuat prasangka kan? *wakaka gelak guling guling* pastuh baru ckp nk p PD. wahhh so kemain happy le ai. yela dah 2 minggu duk terperuk lam umah kan..akaka.

actly, incik somi booking tuk deluxe pool villa yang duk atas laut tp bila p check in dapat executive pool villa above d sea. haha sebab bilik tu under maintenance. tp still dapat harga yg deluxe. ekeke.


to be cont'd laaaa cipi suda bangun :o)

piEcE of mE~

2 ulasan:

  1. Salam kenal..dari Umaira...
    saya follow blog kamu..
    nak dapat info utk bercuti di grand lexis
    tq share info dgn blogger~

    BalasPadam
  2. jgn lupa jd follower saya...tq

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular