Selasa, 23 Ogos 2011

Mak dah fobia

saLam~

Huihh fobia betol la skang. Duk lam umah ngan fya pon rasa semacam je skang. Byk benda pk pasal maid kurang ajar tu. Rasa xselamat je huhu. Semalam incik somi kuar p klinik pon takut. Duk kemas dapur asyik tgk fya tdo. Siap kunci pintu even kat rmh mama ramai org.

Cane la nnt bila p keje tinggal fya kat umah sementara sebelum raya ni. Dh la kat umah tinggal bibik ngan mama je nnt. Huhu. Risau mana tau dia wat hal sbb org dh nak terima dia balik. Aduiii. Dah le selok belok umah kompem dia tau. Kalo x cane dia terer tawaf 1 umah nk kuar kn? Alarm lak xsure sama ada dia dh off @ xpasang. Haihhh dh naseb kan?

Mmg fobia la amek maid lagi. Dh x amek kot. Tp yg kesian ptg semalam bila baba ckp baba dh serik nk carikan maid. Dia soh carikan sendiri tp jgn cari yg mcm perompak sudah. Huhu.

Nk buat report kena denda lak sbb amek maid cara camni. Even ada permit tp dh xguna agent kena la tanggung sdr. Mmg fobia giler la ngan maid ni huhu. Semoga ada hikmah di sebalik semua yg tjadi..

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular