Rabu, 31 Ogos 2011

WordlessWednesday:I'm blessed :)



- Posted using BlogPress from my iPhone -

The 54

Happy merdeka day!
Happy 54th malaysia!


waLk of lifE~ on our way to ganu. May Allah bless our journey.


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Isnin, 29 Ogos 2011

Berakhirnya ramadhan dan pertama kalinya...

saLam~

Sok dh raya. Dh raya ek? Huhu berakhir sudah ramadhan. Semoga ketemu lagi di taun hadapan. Banyak sungguh tragedi di bulan ramadhan ini. Ada yg dpt bsabar tp rasanya byk yang xsabar kot. Haha.

Sok pertama kali beraya jauh dari mami, dedi n adik beradik. Sayu je rasa. Even dah ternanges awal ritu. Xpe.. Inilah asam garam kehidupan. Sy xkisah org nk perli2 nak gurau2 sbb xbalik beraya ngan family.. Ada masa kamu akan laluinya jugak..mungkin dgn cara lain! dah2 xnak emo2. Hal lepas biar berlalu. Sakit mana hati kamu mendengarnya..bertabah la wahai hati.

Sepatutnya hari ke dua nk p johor..sbb ada marhaban. Seronok nk join n nk tgk cane gayanya..pastu baru trs balik ganu.. Tp incik somi pon cam malas nk drive p johor pastu balik ganu. So pagi raya ke 2 trus la ke ganu.

Ucapan raya dh seminggu awal haha..ok la tu advance sket..

- Posted using BlogPress from my iPad

Ahad, 28 Ogos 2011

Iftar 26 & 27

saLam~

Iftar 26

Kerana dari pagi sy memendam rasa di ofis sehinggalah keadaan kemuncak berlaku..sy terus pulang ke rumah dan mencari bahu incik somi. Tenkiu my love!

Kerana perkara tersebut telah terjadik makanya akhir2 iftar mungkin di luar. Tidak sanggup. Dan akhirnya trs decide nak p sunway pyramid. Nk bukak pose kat tony roma's. Sebelum tu p azzahrah dulu sbb fya selsema n batuk lak. Jmp dr nazim dulu b4 raya yg panjang. Ajak adik n nanah.


Lamb chop for papa & filet medallions & ribs combo for mama n adik, nanah tompang 2 kaki je



Fya wif nanah n adik




Fya wif her mama n papa


Pas bukak pose p poney beli baju fya lagi n kasut! Hehe xsabar nk tgk fya berkasut baru :) n beli baju nanah. Nanah baju nanah sama ngan fya la. Baru pasan hehe.

Iftar 27

Mulanya nk p saba tp takut fya rimas ramai org. So p alamanda. Soping baju papa skali. Masuk lovely lace baby carik sock n head band fya. Tp terbeli gak kasut tuk fya. Owh my! So cute! Hehe. Papa ckp.. Bestnya jadik fya.. :) then iftar kat express chakri. Buffet. Makanan ok tp dessert mak aiii ciput je pon..huh.


Lil fya


So iftar 28? Semoga tabah tuk esok & lusa :(


- Posted using BlogPress from my iPad

Jumaat, 26 Ogos 2011

Saat akhir

saLam~

Diakhir2 ramadhan ni byk lak cite sedey n ye korang semua berjaya buat aku nanges sama lebat hujan yg turun skang. Time kasih byk2 yang sebok nak perli2 aku. Time kasih sekali lagi. Haihh dah lama x berkeadaan sebegini. Sabar..


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Rabu, 24 Ogos 2011

semalam yang penat

saLam~

arini malas nk wordless.. wordmore lak haha.

semalam adalah hari yg agak penat.huhu. pagi hujan adalah sgt2 lebat. syokk wo tdo. akaka. padahal nk p setel hal maid yg ngok ngek tu. tp dh ujan terlajak la tdo sampai kul 9 hehe. ujan dh reda sket trus p balai polis kat ngan umah n seb bek di terima.  yela alamat umah kan kajang. kot2 kena p kajang nun. so buat report  n p imigresen lak tuk batal permit. ingatkan nk tunggu abes pemutihan sbb kunun2 kalo dia p buat pemutihan xdpt la kan. tp pk2 balik mana la tau dia p report yg dia lari sbb majikan dia sepak terajang ke hape kan? sape susah? ai le yg susah sbb ai ni majikan dia. kang raya lam lokap sape susah? haha. tp naseb bek xkena denda rm250 sbb maid lari tu. hoho. dikecualikan sbb pemutihan. semalam kat area imigresen tu mak aii.. penuh ngan pendatang asing. cam ada konsert uolss. haih.. tyme kat kaunter tu sempat le tanya incik pegawai tu.. cane kalo dia p buat pemutihan. incik pegawai tu ckp pemutihan ni semua leh register. tp nnt bila dia nk keje or balik dia kena dtg balik imigresen n nama dia sudah blacklist. len la dia guna nama len n passport len la kan? sape tau.. skang dia adalah pendatang haram. kdg2 tpk nk check location dia n anto polis p sana soh tangkap. haha. tp td bibik susi ckp dua2 henpon dia dh off. ada 2 henpon ko.. ko ada? haha.

k stop citer pasal dia. dah malas nk ckp pasal org yg xde akal ni. ingat nak enjoy je. ikut suka hati ko le. pas ni kalo jadik pape jgn ngade2 carik kami sekeluarga. semoga aman ko di sana. tp aman ke? hanya DIA yg tau.

pastu balik umah fya panas balik. fya start demam pagi tu. kul 430am tetiba dia tjaga nanges beria. bagi ubat demam ok sekejap. belum abes 6jam dh panas balik. huhu. terus p azzahrah, fya duk merengek je. cam biasa jumpa dr nazim, fya akan melalak. takut. haha. kunun segan la ngan doc laki ni haha. fya owh fya. tyme tu xde selsema pon. bila balik umah leh lak selsema. kul 2 lebeh  baru masuk ofis. sesak nafas bila jadik cam ni. ngan fya demam ngan pk keje lagi. haihhh. kdg2 pk naseb bek keje ngan family even kekadang leh membawa masalah gak kalo asyik xdtg je. hoho ingat ofis ko punyer ke? haha.

so, itule semalam yang penat. cewahh. lantak le ada yg ckp tu pon nk berblog? ikut ai le blog ai.

piEcE of mE~

Selasa, 23 Ogos 2011

Mak dah fobia

saLam~

Huihh fobia betol la skang. Duk lam umah ngan fya pon rasa semacam je skang. Byk benda pk pasal maid kurang ajar tu. Rasa xselamat je huhu. Semalam incik somi kuar p klinik pon takut. Duk kemas dapur asyik tgk fya tdo. Siap kunci pintu even kat rmh mama ramai org.

Cane la nnt bila p keje tinggal fya kat umah sementara sebelum raya ni. Dh la kat umah tinggal bibik ngan mama je nnt. Huhu. Risau mana tau dia wat hal sbb org dh nak terima dia balik. Aduiii. Dah le selok belok umah kompem dia tau. Kalo x cane dia terer tawaf 1 umah nk kuar kn? Alarm lak xsure sama ada dia dh off @ xpasang. Haihhh dh naseb kan?

Mmg fobia la amek maid lagi. Dh x amek kot. Tp yg kesian ptg semalam bila baba ckp baba dh serik nk carikan maid. Dia soh carikan sendiri tp jgn cari yg mcm perompak sudah. Huhu.

Nk buat report kena denda lak sbb amek maid cara camni. Even ada permit tp dh xguna agent kena la tanggung sdr. Mmg fobia giler la ngan maid ni huhu. Semoga ada hikmah di sebalik semua yg tjadi..

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Isnin, 22 Ogos 2011

Ani owh ani

saLam~

Hah baru berblog pasal maid rini bangun sahur dh xde. Dh selamat cabut. Aduyaiiii.

Marah lam blog je pon dh cabut hoho. Haihh apela naseb. Nak ckp marah dia xde pon lagi. Setakat tegur ritu je. Xde tinggi2 sore pon. Xkn dh cabut?

Tp yg kitorg rasa sbb utama ialah dia kan tingin nk p jmp ayah dia. Dh siap mintak nk beraya ngan ayah dia tp xlepas sbb bibik mama pon balik cuti raya. Tinggal dia sorang2. X terkejor le dia nk buat keje semua kot.

Semalam 1 hari mmg dia xmasuk umah sini pon. Fya pon duk sini je. Sekejap je anto sana sbb nk sedia mknan fya n kemas dapur. Bila p tgk dia ngan fya dh selamat tdo. Trs amek fya bwk tdo umah ni.

Ptg semalam pon dia xmsuk dapur. Mama ckp patutle siap basuh sume baju dia. Haha. Adoii ani owh ani. Kalo dh tau xnk keje n dtg sini just nk p jmp ayah ko tu bek xyah keje. Menyusahkan org. Dh le gaji sebulan yg kena potong dh selamat ko amek. Boleh x aku nk ckp aku xhalalkan apa yg aku dah bagi kat ko duit ke brg2 keperluan ke.. Haa cane? Bab makanan aku xleh ckp lebih sbb ko makan duit mama n baba.

Haihh naseb bek xpose. Kalo pose free je.

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Sabtu, 20 Ogos 2011

Mungkin...

saLam~

Sepetang sempat mbuat cookies lagi bsama incik somi terchenta. Ingat nk wat malam tp incik somi awal2 dh pesan.."malam ni abg nk tgk bola kul 740 tau" owhhh pantas! So terus mengadun la jawabnya.

Bila dh tau buat cookies ni tetiba rasa balik nk usahakn hamper. Haha. Impian dari tau 2007 sampai skang xjadik2. Takut pon ada ngan komitmen itu ekeke. Bestkan buat hamper ngan cookies sdr plus ngan items len. Choc pon boleh! Wahhhh kemain ko berangan tipah oiiii.

Xpelah.. Impian kan.. Dari mungkin...leh jadik kenyataan kan? Insyaallah semoga dipermudahkan. Dh tu ko tunggang terbalik belajar n keje qs? Nk sia2 camtu je ke? Owhhh tidak.. Hehe. Qs tetap di hati.. Yg dahulu didahulukan.. Cam slogan rakyat didahulukan diutamkan tu lak kan. Hahah.


- Posted using BlogPress from my iPad

bila bengang:maid

saLam~

huh pepagi dh bikin panas! sesapa rasa xpatut ada entry ni di bulan pose ni silalah p lawat blog len. n entry kali ni nk guna AKU. best sket kalo guna aku kot tyme marah2 ni.

pepagi bibik fya dh buat aku marah. bukan kali ni la dh banyak kali. tp aku pendam je sbb xnk gaduh2 n nnt sian fya jadik mangsa. yg aku pelik org len semua puji dia melambung2 pandai buat keje bbanding bibik mama tu. yela kat sana mmg dia tunjuk rajin! yg dengan aku ni sbg majikan dia, dia wat sambil lewa. smpai setiap masa nk suruh baru buat.

memang dia ni pandai jaga budak tp masih byk benda org yg xnampak. yela setakat dukung fya x bagi nanges. ok la kan? tp bab2 kebersihan? sampai bkurap anak aku! mula2 dh kantoi mandi kan fya xbasuh dulu kencing fya tp terus masuk lam bath tub. Ya Allah.. x ke kotor air tu p buat basuh badan basuh kepala. sampai badan fya nek gatal2. aku ty nape xbasuh dulu.. dia leh jwab dh basuh. sedangkan aku duk tgk dari belakang dia. pastu aku saja soh dia mandikan nk tgk cane dia mandikan. dia xpasan aku kat belakang. n mmg sah dia x basuh dulu terus masuk lam tub. aku kemain marah dia boleh buat dek je. byk alasan dia bagi. tu bab kebersihan.. kalo bab jaga.. bila bagi makan still nk soh fya tdo. budak tu dh besau aku soh la ajar makan duduk lak. xkan nk bagi baring je. patut le selama ni aku bagi bila fya lam walker tp fya xnak sgt. bila aku soh kemain dia byk alasan yg makin aku membara. 2 3 hari lepas aku tegur dia nape bekas susu n nestum fya xtutup rapat. dia leh jawab dila yang suka men. aku ckp letak la tempat len yg tinggi. dia jawab dila boleh panjat gak. apa bodoh sgt yg nak guna dila jadik alasan.bekas susu fya tu kalo pepagi aku x p amek xsah. bila aku tegur nape susah sgt nk p anto baru la nk anto malam2. bila sterilize botol aku ckp trus angkat n bilas. tp xpenah berbilas. trus je sangkut kat rak botol. xtau le nape yg susah sgt nk ikut ckp aku. ada 1 pagi tu dia tdokan fya sambil bersms senyum2 lagi. aku tgk bantal tutup muka fya. aku tanyala nape tutup ngan bantal. dia leh jawab fya yg tutup sdr. apa la bodoh sgt dh fya tutup angkat la balik bantal tu. kalo lemas anak aku sape nk tanggung??

k tu fya punya hal..ni rumah lak. awal2 aku dh siap buat keje apa yg dia kena buat. tp still xbuat. semalam aku buat mee kat umah aku. dia xde nya nk dtg tgk dh basuh belom. pastu bekas2 aku dh siap ckp belah sini letak periuk belanga belah 1 lagi letak la brg2 buat kueh. hari tu aku buat cookies aku tgk dia men sumbat je kat tmpat tu smpai berterabur mold coklat. pastu balik keje tgk loyang bakar cookies tu dia letak atas meja kat luar je. aku ty nape x simpan. dia jawab xde tmpat. tempat yg sepatutnya tu aku tgk kemain bsepah2 langsung dia x kemas. mmg le xde tmpat kalo yg kat dalam tu pon ko x kemas. dia jawab dia tgk dh sepah2. ada ke jawab cam gitu? xke bodoh jawapan tu? dh tu kalo sepah2 ko nk biarkan je ke? kalo beli pape je cam milo @ nestum 3 in 1 tu duk kat luar.. sampai sudah duk kat luar. xtau nk susun elok2 kat tempatnya. xkan hari2 aku nk ckp nk buat apa nk letak kat mana. nk kemas umah aku duduk tu kecik je..apa yg susah sgt. brg2 menan fya pon sama. kalo ada kat luar tu xkan nk masuk lam kotak menan. bior je duk situ. kalo rajin sgt dia taruk atas buaian. adoiii. letih aku camni. bukan letih buat keje tu tp letih tgk pangai ko bibik oiii. aku bukan berkira sgt nk buat tp bila aku dh bayar gaji ko tp aku gak yg nk kena buat balik.. bek gaji ko tu bagi aku je.

3 4 hari lepas aku dpt tau yg dia nk ikut kak bilah n abg amir p johor sbb dia tingin nk jumpa ayah dia kat sana. siap nk ganti ngan bik ida lagi. bayangkan aku ni majikan dia tp dia leh buat keputusan sdr tanpa bagitau aku. hal ni aku still xtanya dia. tunggula sampai masanya aku sound. dulu dh jadik skali.. memandai ajak adik laki dia dtg tp xbitau aku pon. trus soh baba p amek. ade ke patut. 2 hari lepas lak aku dpt tau yg dia ni xde la rajin sgt. kalo soh wat keje buat2 jaga fya. padahal fya dh tdo dia ayun rocker tu kemain lagi sambil tdo. yg ni dh lama aku tgk n tegur. tp still x jalan. kalo tepon tu duk genggam je. bgayut setiap masa. dr awal lagi dh tegur. tp still gak duk bgayut. tgh buai fya bgayut. tgh potong kuey bgayut..tgh iron baju bersms. adoiii tekanan aku camni. bibik org len malas ko pandai sound. n rupenye2 baru aku tau dia jaga fya gilir2. ritu dia tdo n bik susi yg jaga fya. bila tanya dia jawab gilir2 jaga fya. hallooooo aku byr ko soh jaga fya yg ko pass kat org len jaga fya pesal?

aku dh lama bsabar ni. jgn bagi aku maki lak ko. aku ni mmg senyap je. kang skali aku bagi nyesal seumur hidup! apa ko nak aku bagi. nk beli itu beli ini aku bagi. nak duit anto kampung pun aku bagi even gaji ko xde lagi sbb kena potong lagi. tp nape yg ko bg hasil yg langsung xde makna? sampaikan bila ckp kat incik somi, kekadang dia melenting gak bila bab fya.. tp kitorg pk xpelah asalkan dia jaga fya elok2 tyme kitorang p keje cukup la. sampai tahap tu laki aku bertolak ansur. apa la aku patut buat lagi? kang aku ckp nk benti keje jaga fya macam2 lak jadinya. haihhhh.


piEcE of mE~

Jumaat, 19 Ogos 2011

salam aidilfitri

.salam aidlfitri.
.maaf zahir & batin.

 tulus ikhlas dari
najmee.aafiya najya.fatin arina

 waLk of lifE~ sticky post until 1 syawal 1432H

piEcE of mE~

Selasa, 16 Ogos 2011

Bercookies lagik :)

saLam~

Weeee semalam kami selamat mencuba resepi yg dimintak ngan mak ya. Mak ya ckp best mcm famous amos hehe. Mmg rasa mcm famous amos tp version sy ni termanis la plak. Salah sukat kot. Hehe..

Kali ni sy masuk badam yg mmg dh hancur kecik2 n panggang xde le sehitam yg sebelum ni haha. Awal2 dh warning jgn hitam2 kat incik somi :) so ni la hasilnya tadaaaaaa :)




marriott shoals choc chip cookies


waLk of lifE~ jommm mak ya kt buat bisnes bila makya balik nnt :)


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Isnin, 15 Ogos 2011

Original vs dummy

saLam~

Semalam cam biasa pas sahur tunggu subuh n xtdo2. Fya lak tjaga xnk tdo balik. So kesempatan masa yg ada sy pun berquilling le sekejap sambil layan fya duk potpet lam walker dia tu. Fya teman mama sambil sebok nk tarik itu ini. Bg quilling strip senyap skejap n sesaat suda hancuss. Haha. Inilah hasilnya.. Tadaaaa.


xtau nama menhentam je buat haha


Pas tu sambung buat yg original lak. Haha. Dh seminggu nk buat cookies tp xsempat2. Yg bestnya sy buat cookies bsama2 incik somi. Mula2 soh dia tgkkan oven je pastu bila dia tgk wife dia lembik je cincang badam trs mengofferkan diri nk buat. Owh my luv! Sampaikan badam yg dipanggang itam! Hoho. Pahit baru best katenye. Yela tu syg oii. Then adunan dh siap masa tuk bakar. Tyme ni sy buat bulat incik somi tekan ngan garfu bagi nampak choc chip cookies. Biar rupa seperti famos amos haha. Rasa??? Wakaka. Mula2 hangus mayb sbb oven tu baru pakai kot. Pas tu try 2 3 kali baru ok. Penantian satu penyeksaan tu nk tgu bukak pose sbb nk rasa haha. Not bad la sbb badam yg hampir hangus tu je yg slack sket. So inila dia tadaaaaa..


choh chip cookies


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Sabtu, 13 Ogos 2011

Persediaan raya

saLam~

13 hari pose dah sebok ckp psediaan raya. Hehe. Taun ni 1st tyme beraya ngan our lil fya. N jugak beraya jauh ngan family uwaaaaaa. Raya ke 2 @ 3 baru balik ganu.

Actly baju raya kami ber3 dh siap beli sehari sebelum pose. Haha. Sbb ingat tyme pose malas nk berebut ngan ramai org. Papa je belum siap baru tempah jahit hari tu. Dh anto baju papa kat d'zull trs p alamanda nk beli baju fya. Tp sempat masuk poney je rembat baju fya kat situ. Sian fya kena tinggal lelama. Kuey raya pon dh siap order ngan kwn kak nor. Haha. Beli tuk 2 rumah. Advance kan..hehe.

Kawan2 sure pon dh siap kan? :D

- Posted using BlogPress from my iPad

Rabu, 10 Ogos 2011

WordlessWednesday:lapan.8

Edited:10~8

10.08.11
.
Lapan bulan
.
.
.
V






Happy!







Yeayyy sgt teruja bila di agah papa






Nanes ke gelak ni??






Da besar anak mama. Duk perati org lalu lalang!

waLk of lifE~ bukak pose kat redwok.


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Selasa, 9 Ogos 2011

Cabaran perjalanan jauh bersama fya

saLam~

Perjalanan pulang ke ganu n ke sg merab adalah sgt mencabar kali ni. Sbb fya sudah xleh duk diam. Asyik nk bangun je. Xnk duk dah lam car seat dia tu. Nk pegang sgt la bahaya bila jalan asyik bumping je. Lalu ikut jabor lak sungguh mduga. Haha. Mcm nk terbang pon ada.



senyum hanya seketika




Nak bagi duk diam gantung cik jah n cik nyet bg terpegun sket



tdo gak




sebok nk duk kat papa!


Bila balik ke sg merab lak lagi haru langsung xnk duk lam car seat. Tdo atas mama je. Melambung2 xyah ckp la.saket satu badan. Haha. Bila dh smpai kat ampang tu kemain lak jem epal. Fya lak sebok nk p duk kat papa. Aduiiii


tdo atas mama yg empuk ekeke




senyap kejap dpt tepuk2 ipad dia


Ni belom dpt kaki..cane la kalo dh dpt kaki nnt ye..ermmmm



- Posted using BlogPress from my iPad

Ahad, 7 Ogos 2011

Tertunai

saLam~

Rini hari ke 2 bukak pose kat ganu. Sementara tunggu waktu sejam lagi..lauk pauk pun dh masak. Apdet blog le sekojap.

Cite pasal tertunai ni senyum lebar jap. Sesapa yg baca blog ni sure baca entry Wordlesswednesday:wishlistHehe. Ritu hari jumaat balik keje tetibe incik somi ckp dah beli oven. Ingat kan gurau je. So ala2 gedik xcaye la haha. Pagi esoknya tyme siap2 kemas nk balik ganu incik somi angkut oven tu masuk umah. Umangggai! Besar gedabak tu. Jenuh ai nak membakor nnt. Kt bako aje :p. Oven yg incik somi nampak sebijik lam entry tu haha. Siap gugel lagi oven tu. Lap u lah syg!

Tenkiu byk2 my luv incik somi :)

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Khamis, 4 Ogos 2011

#NescafeChilllah

Challenge your creativity today with a NESCAFE can to be in the running for RM10,000! #NescafeChilllah

Your artistic scribbles & doodles could win you RM 10,000!

Are you a Picasso or a Warhol? How about you express your artistic abilities, see it printed nationwide, and stand a chance to win RM 10,000? Nescafé Chill-lah wants you to design their can! Imagine Malaysians drinking their morning coffees and lattes from a tin can designed by you! Cool huh?

Using the augmented reality element, you will be able to see your design imposed as how it would like in reality! And then see your art come to life as it is printed nationwide as a limited edited series! Hurry and get your creative juices flowing now!

piEcE of mE~

Rabu, 3 Ogos 2011

simpul kasih forever ;o)

saLam~


simpul kasih

tolong promote bagi pihak kak noor aka kak sweet.
mmg best simpul kasih ni.
dh 3 4 taun i beli simpul kasih ni.
so sesapa mau silalah ringankan badan mengodernya.
pm me @ fatrina7@yahoo.com


piEcE of mE~

WordlessWednesday:wishlist

saLam~

bestkan kalo ada benda alah ni kat umah hehe.
dulu dh beli microwave tp tinggal kat umah PH. kan best kalo incik somi belikan satuuu. satuuuu je haha. incik somi ckp "kalo setakat nk buat kek sebulan sekali bek xyah" owhhh sangapppp :p

waLk of lifE~wordless la sgt ekeke
piEcE of mE~

Selasa, 2 Ogos 2011

Jadik yg ke-seratus mau?

saLam~

87 baru? Haha gelak sorang2. Dh 4 taun bjinak2 ngan donia blogging ni baru byk tuh follower? Ekeke. Yele i bukan retis pon. Setakat belog-cap-itik po je aduiii. :p rasa2 leh dpt 100 followers x? Haaa sape jadik follower yg ke-seratus nk bg adiah spesel tp xde la spesel sgt pon. Hehe. Kt tunggu & lihat aje lah ye..



Ape motip gambo rimau nih? Haha xde motip pon :p



- Posted using BlogPress from my iPad

TrudyNTeddyBabyClothes

Babies deserve the softest & comfiest clothes that they deserve. Make sure they look d best in #TrudyNTeddyBabyClothes

piEcE of mE~

Isnin, 1 Ogos 2011

1ramadhan

saLam 1 ramadhan~

Owhh mesti semua dapur tgh berasap. Bazar ramadhan pon tgh menanti mjadi sesak. Hari ni dapat cuti sempena bpuasa. Mmg sepatutnya tiap2 1 ramadhan cuti tp site je. Ofis cuti nuzul alquran. Taun ni semua cuti 1 ramadhan. Nuzul alquran x kot.

Hari ni menu apa ye? Hehe. Kat sini mcm biasa la mama la yg jadik chef. Nasi tomato katanya. Kalo puasa semua nk mama masak. Lagila skang ni bibik xreti masak haha.



try baju raya!


WaLk of lifE~Harap2 kali ni terawih xdela lobang byk2. Insyaallah..


- Posted using BlogPress from my iPhone -
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular