Rabu, 4 Mei 2011

bila mama fya coti

saLam~

sementara anak dara tdo sempat la godek2 blog n buat 2 kad for mother's day. hehe. tinggal nk tulis2 tupun kalo rajin nak tulis. n jugak sempat buat kek coklat ye. haha. ni kes bila mama tanya resepi buat kek coklat tuk bagi kat family in law wawa n pak ngah mim tuk majlis dorang. sy ckp la sy try tepung yg dh siap je haha. sebenarnya ritu p yummie mmg nk beli brg tuk buat kek coklat tu ikut resepi esoh tp dh tnampak tepung yg dh siap sy beli la 1. nk try. haha. balik tu juz buat 1/2 kg.

semalam kan xkeje so try la resepi esoh. ok cuma coklat byk sgt rasa. so gugel la resepi kek coklat n masuk my resepi n jumpa resepi kek coklat kukus. kat sini jugak la sy amek resepi buat apam dotdot tu. hehe. kali ni kek coklat ni agak ok tu mulut sdr rasa la kan sure ok punyer. haha. tgu incik somi rasa dulu baru tau cane. akaka. harap2 ok la kan :o)

 ni kek coklat yg guna tepung ready made

apam dot2 yg sayu je haha



piEcE of mE~

2 ulasan:

  1. tengok kek ni, teringin pulak nak mkn kek coklat (*_^)

    BalasPadam
  2. anamarza~

    hehe buat la kak ;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular