Khamis, 7 April 2011

Owh bibik

saLam~

Bila dh ada maid ni sebok nk cite hal maid lak.akaka. Ikutkan hati malas nk amek maid ni. Tp dh xde jalan len amek jele.

Semalam balik keje p amek fya.. Duk kejap tgk tv pehtu tetibe kak intan ckp soh bitau keje bibik tu detail lagi sbb ada cadar sy kat bawah x berangkat lagi. Leha soh bibik tu angkat tp dia cam marah ckp yg majikan dia xckp pape. Hoho. Mmg xckp kat dia pon sbb dh tlupa ekeke. Tu mslah kami kalo jemur kain kat bwh sure lama duk situ wakaka. Ape daaaa.

Kak intan dh marah2 bila leha ngadu kat dia huhu. Bila bibik tu masuk umah dia ngadu yg dorang ckp dia x wat keje duk ayun rocker fya je. Aduyaiiiii. Jadik isu lak dah.

Malam tu sy bitau lagik apa kena buat. Kalo fya tdo dh xyah ayun nnt nek lemak lak mek fya yg dh blemak tu ekeke. Tghari smalam kami balik umab konon nk p lunch tp xtau nk p mana balik umah jela. Boleh tgk fya lama sket kata incik somi. Tp fya tdo lak. Tyme tu dh pesan xyah ayun lama2 tp ntah.. Patutle pagi tu leha duk ckp bibik tu duk lam bilik je hoho. Ada isi tsurat ropenye. Dr start dtg lagi duk bitau apa kena buat tp yela lain bahasa susah nk paham kot. Huhu. Kt tgk la rini lak cane..

Susah tol la nk handle org ni ye.. Lagi2 org tua. Hoho.

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Seksyen 1/16,Bandar Baru Bangi,Malaysia

2 ulasan:

  1. wahhh....tensen! tensen!!!!

    BalasPadam
  2. chempaka~

    woahhhh mmg tensen tp xpela awal2 hehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular