Rabu, 6 April 2011

microsoft office

saLam~

hikhikhik berblog dr pc ofis nampak. semua anak2 tikus sedang berlari larian keran kekucing xde. haha ayat apakah? wooot wooootttttttttttt. td terbaca 1 status fb seorg teman pasal kemarahannya kepada s/u yg agak berusia yg agak ala2 kek choc moist. keh3. n sy turut menyampuk ngan mengomen status it. haha. sy cuma nk bcerita pasal bagi mereka yg keje ngan admin ni kan sepatutnya mstla terer ngan microsoft office. paling koman retila guna word n excel. bukan admin jela tp rasanya semua sektor yg berkaitan la kot. qs mmg wajib tau! bukan apa kat lam resume kemain kemas je kebolehan lam microsoft office. at last nk edit itu nk edit ini pon susah.. nk kena ajar balik. nk ajar no hal tp kalo jenis lampi tu yg xnk terima kekurangan diri bukannya nk salin apa yg di ajar. tp marahkan pengajar lak sbb ajar laju. alahaiiiii. xde masa nk layan. wakaka. tapi kalo office xtau berfb gheti le pulokkkk. haha.

so kesimpulannya?? pikiaq le sendiri woooot woooottttttttttttttttt.

piEcE of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular