Sabtu, 2 April 2011

Homemade choc

saLam~

Pagi tadi ai p belajar buat choc lagi ngeh3. Ni kali ke dua p belajar. Dulu yg 1st p akhir taun 2009 kat tmn melawati. Xjmp lak entry pasal belajar buat choc dulu. Susah lak guna henpon nk carik entry tu dr ptg td xjmp2 haha. Nk guna laptop charger encik bos pinjam. Nk guna incik somi punyer malas nk p amek haha malas punyer olang!

Sepatutnya booking next week tp seb bek akak tu call ty nk mgu ni x. Tsalah kira lak cuti ke x sabtu tu. Tselamat coti ai. Ngeh3. Sy p belajar ngan Homechoc. Dekat je haa. Tu yg p je kat situ. Kelas pon terhad tuk 2 org je so ok la kan. Tp tpaksa balik awal n xsempat belajar 1 slot lagi sbb ada kenduri depan umah. Incik somi duk sebok sms ty nk balik bila. Huhu.

So dh complete apa yg nk belajar. Craft n choc. So project yg diidam2 kan insyaallah boleh dlancarkan. Ewahhh cam projek mega je. Haha. Padahal ciput je. Kuikuikui. Tp still dlm progress. Harap2 dpt setel ngan baik.

Ni je gambar sempat amek ngan tepon ni. Yg len sume lam camera. Dh xde medium nk transfer so abaikan jela.






Couvature choc


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Persiaran Wawasan,Bandar Baru Bangi,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular