Jumaat, 8 April 2011

Bagai di pam2 je

saLam~

Kenapakah??? Haha meroyan jap! Kenapa mama makin bambam lak skang?? Berat dh turun tp dh jadik buah pir lak. Ekeke. Adakah kerana pil itu? Hoho ye kot.

Mulanya abg amir adlh org pertama yg ty dh kurus lom? Setiap masuk bilik dia sure dia tanya. Haha. Last 3 weeks dia ckp.. Ale pon ckp sy dh gumuk hehe. Pastu last week lak tyme kat bilik dia tgh diskas n kak bilah pon ada.. Tetiba kak bilah ckp sy sudah gumuk.. Dh mcm apa ek?? Owh cam lavu sayung Ekeke. Sy ckp la berat dh turun. Dia ckp yela kat atas je dh kurus tp bwh x. Uwaaaaa. Kak bilah ckp dia pon sama hehe.

N yg plg xsangka adalah petang semalam balik keje duk kat luar tu tetibe baba tegur yg badan sy dah nek. Dia soh jaga2 kang gumuk gedempol. Uwaaaaaa. Dh lebih 3 org ckp sy gemuk.. Uwaaa kena diet nih!

Last week sy p farmasi kak sofea ty pasal pil tu. Dia ckp mmg gumuk kalo makan. Huhu. Dh le xstabil period tu. So dia suggest mkn yasmin lak sbb yg ni xkan nek badan Hoho. Susah jugak ye sume ni. Xpela leh geng ngan fya n papa fya kan? Ekeke

Location:Jalan Rangkaian Selatan,Kajang,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular