Khamis, 17 Mac 2011

Terlupa plak!

saLam~

Owh terlupa plak. Seperti entry Pocoyo jugak
!
, terlupa nk cite.. Last week sy p ziarah hasben cik ti meninggal. Cikti ialah makcik incik somi. Tyme tu kat surau. Ada sorg budak kecik ni duk sebok nk solat. Pastu jiha bitau yg budak tu terer speaking. Siap leh betolkan org tua speaking salah tu. Xke malu camtu! Haha.

Nama dia mira kot kalo xsilap. Cucu kepada pakngah mim (min ke mim?) pakngah mim ni sepupu mama. Weekend lepas gak dorng wat majlis akikah n cukur jambul adik si mira. Lupa nk ty nama hehe. Baby tu dh tumbuh gigi ko! Rasanya baru bbrp minggu. Mmg family bijak kot. Nak tau sape mak ayah dia?? Haaaa qs ye rakan2. Motip nk banggakan qs??? Xpatutttt! Tp ruziad mmg budak terer dulu ye.

Dorang adlah senior sy tyme kat uitm. Tp sy xkenal sbnrny haha. Cuma kebetulan sy kenal ruziad. Kenal nama je tyme tu sbb dia kawan ngan member ai. Wakaka. Wife dia tu junior dia. Huda namanya. Ruziad ni skang ada bwk 1 projek kat putrajaya under kamuja. Baru je 2 mgu lepas abg amir kenalkan kat sy. Pastu baru la teringat dia ngan kawan tu. Ruziad owh ruziad..Ekeke. So small world lah!

Ritu tyme jmp ngan wife dia, sembang2 sblum balik seb bek xtlepas ckp kenal hasben dia sebab dia kawan ngan kawan ai. Wakaka. Ruziad tu bitau psl sy kat huda.. Tu yg sembang2 jap.

Bbalik pada anak dia yg terer speaking yg hanya belajar tru tgk cite kartun je. Mmg dulu pon dh ada dgr anak sape ntah pon sama speaking sbb tgk cite kartun. Wahhh terer kan! Betol la org kata melentur buluh bior dari rebungnya.

So jom lentur fya! Ekeke

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Besar,Kajang,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular