Isnin, 14 Mac 2011

Tender owh tender

saLam~

Mau review pasal detingan gosipan bernasi kerabuan bsama pn ser.. Tp lek luuuuu..

Ni nk berstori mori pasal keje. Owhhh sy kan senior qs skang! Jgn jelessss! Wahaha. Cam ser ckp kalo duk kat kdn tu xlehhh la jadim senior qs. Hahaha. Tol tu ser. Setuju sgt. Ko ade? Ekeke

Skang tgh duk btungkus lumus nk isi tender. Dh le mmg zero psl slope protection. So kena la merangkak cari itu cari ini. Tender under jps n nk guna kabel bwh tanah tp xtau la ada rezeki ke x. Hoho. Projek ni kemain mintak mcm2. Dslr+ipad+iphone etc..besttt tuuu. Tender ni tuk projek tebatan banjir sg kerayong. Kwsn pon ntah kat mana. Slope protection ni guna softrock system. Dengan cam wahhh terujanya nk tauuuu. Haha. Bila tanya supplier.. Rope2nya guna guni isi pasir n susun cam tangga gitu. Owhhh sgt senang. Tu kata my boss la. Dia kan mmg bos aka qs yg mmg super duper power. *puji ni xde increment pon :p*

Dia soh cari system tuh. Tp bila p kat dia nk explain..dia lak yg explain kat ai okk. See power kan? Kan? Haaa. Dia ckp isi pasir lam guni tu guna mesin apa ntah n jahit. Senang je ni. So sy pon jwbla owhh sy jahit xpandai sori la. Caittt ape motip bitau xreti jahit cik kak oiii. Ekeke.

Td jmp ser, dia ckp ada tender nk kuar. So sy tanya la my boss mau masuk ke tidak? Pn boss pon jawab haa ok gak korang kn dh lama xtdo ofis :) hohooo kebizian sy dabel trabel la nnt.


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Golf,Bandar Baru Bangi,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular