Sabtu, 5 Mac 2011

Mud tbalik

saLam~

Owh rini tpaksa keje. Sepatutnya coti. So xde mud ok. Sbb duk mhitung detik tuk berwiken ngan fya bsenang lenang. Last2 kena keje :( layankan ajeeee.

Skang sy dh ada 2 assistant. Ok la sbb keje dh ringan sikit. Tp dr awal sy dh bitau abg amir yg sy xnk dorg bawah sy. Sy xnk jadik lagik cam sblum ni. Ada assistant tp cam xde assistant. Sbbnya??? Tyme tu sy kan dh sarat. So bg la keje kat dia cam soh buat report. Report tu dh siap kalo ikutkn tp sbb meetg tu xjadi so kena tgu akhir bulan tuk update progress + amek gambar je. Dh 2mgu bg kat dia ok.. Last2 xsiap! Tensen giler n apa lagi. Terus sy senyap xckp ngan dia.. Last2 dh nk cuti sy pon ty abg amir sy nk bg keje apa kat dia sbb keje sy bg pon dia xsiapkan. Last2 dia nk benti smbung belajar. Xleh nk terima keje lam construction line. Huhu. So sy bcuti dgn senang lenang jela hehe.

Skang abg amir dh paham bila dia ckp pandai2 la bahagi keje kat dorang. N sy jawab xnk la. Sy xnk dorg duk bwh sy. Haha. Pastu apa lagi kena la tazkirah sket :p dia tau la mst ada problem ngan dorang. sy bukan xnk dorg duk bwh sy tp kalo dh dorang blagak pandai. Sy nk buat apa lagi. Bodoh sombong! Kalo dh sampai tahap perli2 best la jadik senior qs. Sbb sy boleh blik awal. Dh kalo keje ko dh siap balik la nk balik awal pon. Bila soh siapkan kat umah xnk. So apa lagi sy nk buat? Xke bodoh sombong namanya!

Dh ko masuk sini sbg TA buatla gaya TA! Jgn nk blagak kali background mmg ada pengalaman byk taun. Tunjuk la yg ko boleh buat keja. Dah la. Ni xnk terima hakikat sbnr. Mmg bodoh sombong.

Dulu tyme ngan jbc ada assistant gak tp xde perangai cam ni. Kecik baik je. Xde nk lawan2 ke xnk dgr ckp ke hape. Tp skang ntah la.. So skang sy dh malas nk layan sgt. Nk ikut style abg amir.. Mst ada gap ngan dorang. Buat baik pon kena pijak bek xyah nk bek2 sgt.

Last but not least... Blahhhh la wei!

- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Seksyen 1/16,Bandar Baru Bangi,Malaysia

2 ulasan:

  1. standard la tu cik fating..buat bodo2 jek ekekeke..ikutkan akk ni lg selalu mkn ati..ade asst tp keja x organise..last2 yg kena sape?? huhu sabo je la kan..pasni akk dh 1/2 dy pepandai la bwk diri *peace*


    =mzm=

    BalasPadam
  2. tula kak..sy dh malas nk layan. bukannya sy buat xelok kat dorg.. siap dh bagi sume notes yg sy ada. tp last2 pijak2 lak kpale kt nih. sedey :(

    waaaa dh xbest la pasni bila ptg je huhu

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular