Rabu, 30 Mac 2011

Bizi la sgt

saLam~

Gile kentang punye lama xberapdet. Bz kununnnn. Haha. Tp series mmg xcukup kaki tangan skang. Kat ofis mmg xde masa nk jenguk blog lama2. Kalo dulu ada la gak 3 4 kali bukak. Oppsss jgn ada yg report kat bos udahhh. Keje makin menimbun. Alhamdulillah dpt setel semuanya ngan baik. Tp ada gak yg bila xcukup tgn tpaksa pass kat org soh buat walaupun at last ai jugak yg kena buat. Owhh plizz la.

Kdg2 rasa cam dh fed up giler sbb nk kena buat sume sdr tp boss duk asyik ckp "kan dh ada asst!" sampaikan dh bnanah tinge ni boss duk soh tegas sket.. Marah sket. Haha xreti nk marah cik boss oii. Tp bila dh berapi tpaksa la sembur gak.

Skang mmg balik keje kul7- 730. Ni pun jadik bahan boss. " hai asst dh balik ke?" hoho pedasss. Nk buat cane kan dh naseb dpt asst cam tu. Bak kata en mamud "napela bebal sgt" haha bukan i ye kata. Sorg bebal sorg bodoh sombong. Dh terer sgt kan. Haihhh dpt dosa free je skang.

Skang alhamdulillah fya dh x byk songeh nk tdo. Kul9 komfem dh tdo. Letih sgt kot bmain2 ngan bibik n nuna haha. Bila fya tdo tu la nk buat apa patut.. Simpan baju n susu fya. Iron baju kalo xberiron lagi. Lipat baju.. Xpun gulung kertas! Ekeke. Kul 10 lebih komfem mama fya lak join sama hehe.

Ni pon rasa2nya xlama dh nk tumbang. Mata dh pedih amat je rasa hehe.. Nanaittt uolss.


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Haji Yusoff,Kajang,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular