Ahad, 20 Februari 2011

Tido berlengan

saLam~

Fya skang tido blengan baru lena selain tdo atas org. Semalam sy dh try bila dia lena sy alih letak kat tmpat dia tdo. Sama ada bila letak trus jaga @ pun dia tdo skejap je pastu tjaga. Plg lama setengah jam. Then sy try lak bila dh lena sy pon turut sama baring sbb dia kn tdo atas lengan. Mmg lama dia tdo smpai sy pon join sama haha. Dr kul 12 tghari sampai kul3 lebih dia bangun. Tupun dia bangun sbb sy alih lengan sy. Kalo malam mmg sampai subuh la blengan. Seb bek skang dia kembali bangun lam kul 3 n 5 am tuk nyusu. Xdela keras je lengan mama ni fya oiii.

Cuma nk ty xpe ke baby tdo sambil mgiring cam tu lam masa yg lama ye? Xde effect kat tulang dia ke? Jadi melengkung ka? 1 lagi kepala dia x sakit ke sbb duk kat lengan ni? Huhu serba salah plak dbuatnya. Cano nih??


Fya tdo blengan


- Posted using BlogPress from my iPhone -

Location:Jalan Haji Yusoff,Kajang,Malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular