Sabtu, 29 Januari 2011

first try ok

saLam~

2 hari lepas aku try pakaikan fya CD. sebelum ni xde pakaikan lagik sbb fya sgt kecik tuk pakai CD. n papa fya jugak xyakin langsung nk pakaikan fya CD. bukan sebab apa pon. sebab dia malas nk basuh. huhhh. apela papa fya ni. papa fya awal2 lagik soh beli diapers. senang katanye. ikutkan jela...

k yg 1st CD ok je. tp bila pakai yg ke 2 tetiba bocor kuar ikut belakang. aikk pelikk lak aku. mmg yg tu cam ada poblem sket nk butangkan ngan insert tu. n jugak aku pakai longgar sket sbb yg 1st aku pakai agak ketat n kena tegur di papa fya bila tgk merah merah je berbekas kat belakang fya. huhu. pastu pakai diapers balik wakaka.

CD fya

piEcE of mE~
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 ulasan:

  1. memang kita nak pakaikan cd untuk anak.. tapi suami lak yg komen2.. hehhee.. dia kcian kan kat kita kot nak bsuh2 :P heheheh...

    BalasPadam
  2. mummy, sy baru nk beli cd ni..tp ragu2 lagi.elok ke x?
    blh x bgtaw..

    BalasPadam
  3. ENjoy with CD. I love it so much :D

    BalasPadam
  4. Rizaros~

    Hehe xpe lehbgina washing machine gak :)

    Nuruljannah~

    CD ni bagus. Kalo tgk baby xkena rashes. N jimat yg amat ok. Akak ipar ada pakai mmg berbaloi. Try la..u leh masuk blog CD (kat side bar ada) byk yg support CD ni.

    Eena~

    Mommy ena yg bg inspirasi kat i nih :)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular