Ahad, 9 Januari 2011

bila dah sebulan~

saLam~

rini baby fya dh 31 hari. dh sebulan ye. pantas je waktu blalu rasanya. papa fya pon dh nk balik malam sok. tgl kita bdua je kan baby fya :( sok 1st check up baby fya. since duk kat ganu ni so kena check up la kat ganu kan. xkan nk travel p azzahrah lak. kami decide nk p KTS. lagipun ritu tyme jmp dr nazim dia bitau dia ada kawan kat KTS n dia cadangkan p jmp kawan dia tu. sgt bagus! harap2 baby fya xdela meragam sok n xdemam!

skang baby fya semakin aktif. aktif pada waktu malam ok! siang hari dia bantai tdo spuas2nya. alahai anak mama nih. 2 3 hari lpas dia start nanges2 dr kul 4 am sampai kul 9 am. semalam lak dh xde nanges2. cuma bangun nk susu. tp pagi td bila nk tdo lak duk nanges2. nk tdo kemain susah. nk kena riba baru tdo. bila letak bolat matanya!. sabar jela. kalo dulu org usik cane pon xkan nk tjaga pon. tv bising cane skali pon xtjejas langsung. yela dulu tyme kat sg merab tv dpan mata je. ekeke. tp skang bising skit je dh tjaga. skang papa fya panggil baby fya ustazah ye! haha. insyaallah ye baby fya ;o)

saye dh 31 hari. tgk tangan saye bile tdo ;o)


piEcE of mE~

1 ulasan:

  1. Dah sebulan?

    Uwaaa.........

    Kak tie ingat masih dok dalam perut lagi, ekekeke....
    Tak sedar yang Fatrina dah bersalin.
    Tahniahlah , dah jadi ibu sekarang.
    Comelnya baby fya! Geram kak tie tengok!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular