Ahad, 24 Oktober 2010

menat tp happy

saLam~

hari ni sepatutnya p antenatal class kat azzahrah tp last minute cancel sbb penyakit M haha. lagipun dh pk nk kena basuh gak baju2 budak tecit n siap2 masuk lam beg yg mana nk bawak p spital nnt. sebakul jugak la kena basuh. dh la basuh tangan. semput skejap aku dibuatnya. seb bek bibik kak bilah ada tolong. tyme tula dia kuarkan barut n tilam nk bagi aku. wawa pon ada bg barut n 2 3 helai baju yg anak dia si irsyad xsempat pakai lagik. huh byk tol barut baby nnt. dh le mummy pon buat gak kat ganu. campur ngan aku tempah skali ngan tilam tu lagik..hoho. tyme nk jemur aku soh incik somi aku jemur skali. dh xlarat. byk jugak rupenye kain baju dak kecik ni. rasa cam beli tu sket je. wahaha. tp tula kan.. walaupon penat tp hati happy je tgj baju kecik2 nih. anak2 buah aku apa lagi duk sebok ty mana baby mak ndak?? haha. baby duk berenang lagik le.. skang tinggal lagi CD yg lom basuh. next weekend le. nk basuh td pon duk ujan je. kang xkering lak CD tuh. dh siap lipat masuk lam storage box dulu. tp xmuat rupenya. ingatkan beli yg kecik je sbb rasa cam brg baby tu sket je..huhu. nnt beli drawer le sng.


piEcE of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular