Khamis, 7 Oktober 2010

kEmbali aktif

saLam~

semalam baby aku kembali aktif. rasa xtenang selagi aku x scan baby aku nih. so smalam p scan kat poliklinik annur. heart beat baby normal. bila scan kemain gerak2 ye. alhamdulillah baby ok. dh 2 hari dia senyap je. gerak pon sekadar perot ni mengembang.xde rasa tendang2. kdg2 je rasa gelombang. mayb aku letih sgt sbb wat open house hari sabtu tu. duk tolong2 potong itu ini lama2.. pastu layan2 tetamu dtg. tu yg penat amat baby tu. perot asyik mengeras je buat aku xselesa nk duduk n baring. nk p azzahra jmp dr faz maleh le sorg2 sbb somi aku bz plok. so kena tgu malam baru dpt p. ari ni aku msuk lambat ofis tp lunch hour dh cabut. perot aku suka sgt mengeras. pastu skang tulang temulang aku amat la lemah. nk jalan mmg terasa sakit je tapak kaki. mummy ckp kaki aku dh sembab tyme pose dulu tp aku rasa cam ok je haha. tp aku rasa ada pengembangan la sbb crocs aku dh ketat huhu. walaupon dr awal peknen mmg aku letak kotak kat bwh meja tuk letak kaki aku.tp pas ni xtau la kot2 nk mengembang lagik kaki nih. so, next check up 15 oct ni.. n akan kena cucuk..huhu.

piEcE of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular