Jumaat, 15 Oktober 2010

check up, cd & online shopping

saLam~

ari ni p checkup kat azzahra. smalam agak sedey sbb aku kena p sorang2 sbb somi aku ada meetg. tp kena cekalkan hati le kunun2 xkisah. padahal kisah wakaka. tp pepagi tgu somi bsiram tepon dia masuk sms. aku tgk n org tu bitau meetg cancel wakaka lagik. rasa nk melompat je hehe. kami pon pegi le check sesama. jumpa dr faz cam biasa. scan baby. alhamdulillah baby dh pusing ke bawah. lega sesangat bila dr faz kepala baby kat bawah. harap2 xde la tingkap2 nnt. tp org ckp baby kuar ikut tingkap ni bijak..hehe. ye ke?? :p kali ni muka baby xnampak. tp jantina dh byk kali nampak. ekeke. mmg kompem ;o) pastu dr faz cucuk aku tuk kancing gigi kot kalo xsilap. dr faz ni mmg ramah dr 1st aku jmp lagik. skang lagik la ramah sbb ritu tyme open house dia ada dtg. mmg akak n adik ipar aku sume dr faz yg sambut tu yg jadik lagik ramah ;o) berat baby skang dh 1.9kg n berat mama baby 61kg. cuma 1kg je btambah. cam pelik plak. sbb aku makan cam byk je ;o). nk kuar dr bilik dr faz aku mintak gambar baby. tp kebetulan gambar tu fokus jantina baby. nk wat cane :o) dr faz mmg dr awal x bagi gambar scan. xtau le nape. huhu. aku mintak sbb nk kumpul. buat apa ada album tp xde gambar kan?? hehe

pas tu aku ajak somi aku p momslittleones nk tgk CD. asalnya mau p lunatots kat precint diplomatik tp cam agak jauh je hehe. so tgk2 kat kedai tu brand lunatot pon ada. so, incik somi soh amek pakej tu. 5 pcs + 10 pcs insert. nk kena tambah lagik tp carik yg rege murah2 sket. mayb beli on9 kot. duk survey2 lagik. ada yg bkenan dh abes stock la. mcm2 lorr.

sampai ofis td ada 2 brg aku sampai. brg yg aku shoppg on9. ekeke. 1 tuk baby n 1 tuk mama baby. actly ni kali ke 3 aku shoppg on9 tuk baby  n byk kali gak ler tuk mama baby :p. sampai akak ofis ckp byk betol shoppng on9 ;o) ni last kot tp kalo terbeli lagik nk buat cano :p 2 hari lepas pon aku ada beli baju kat mamayayazone tp aku pickup sdr dh alang2 area bangi je.


piEcE of mE~

2 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular