Rabu, 20 Oktober 2010

20102010 = 33 weeks

saLam~

ye arini 20.10.2010. xde ape yg best pon sbnrnya skadar tarikh yg comel ekeke. kalo xsilap aku 3 taun lepas tyme aku keje ngan jbc, mrJ bitau kak nor tarikh 20.07.2007. cantik katanya. hehe so pastu aku mula la tgu 20.8.2008 n seterusnya. arini sudah masuk 33 weeks. aku jugak mendapat penyakit M tuk p keje rini.ckp mc padahal x p klinik pon.ekeke. siap ikut p incik somi p ofis arkitek tu diskas rumah ku syurgaku lagi pas agak lama tbengkalai. rasa2nya 2 taun lagik le kot baru dpt duk umah sdr. tp agak happy jugak sbb incik somi tetiba mcadangkan nk duk umah sewa pas balik pantang dr ganu nnt. wah3 terasa kembang tol hati ni x sabar nk pindah. dh tbayang leh masak sdr..leh wat kek wat itu wat ini :D *harap2 le rajin* rumah tgh duk survey2 lagik n kalo boleh xnk duk umah 2 tingkat sbb hanya ber3 je nnt n malas nk kemas haha.

pasal mom to be ni skang lak.. tengah membilang hari walaupon tuk ke mgu 37 tu ada masa sebulan lagik haha. siyes penat teramat skang. terasa nk pas je perot ni kat incik somi hehe. bukan xnk @ myesal tp sgt2 kurang selesa ngan keadaan badan skang. nk duduk xselesa nk tdo apatah lagik.. tgh malam kompem bangun 2 3kali tuk buang air kecik. skali 2 tjaga n susah nk lelap plak pas tu. pagi2 terasa berat je badan nk p keje. tu aku ckp tgh mbilang hari nk lepas sume ni..hehe. tp xpaaa demi kasih syg kami..aku relakan wakaka. *xmenahan tol ayat*

tuk baby lak preparation dh hampir beres walaupon still x basuh n ready tuk ke hospital pon lagik :D bila nk basuh ada je halangan. cam hari ni konon nk setel sume tuh tp hampehhhh. balik terus krohhhh3 bjemaah. badan mmg lemah longlai tol la skang. kena panas sket je mula la saket pale. huhu. dh le CD tu kena prewash 3 kali. aduyaiiii malas nya mama baby oiiii. barang2 baby ada lagik yg xbeli. tp tuk stroller n carseat tu dh diskas pas balik pantang baru beli. sbbnya baby 2 3 bulan xde la kot nk guna lagik benda alah tu kan? yg len2 on d way :o)


piEcE of mE~

3 ulasan:

  1. owh fatin, nanti abes pantang dari ganu balik sini naik flight eh? kalau tidak naik flight saya cadangkan utk beli yer baby car seat itu. unless de org nak tlg rotate pegang bayi itu.

    BalasPadam
  2. thniah.. alhamdulillah.. msti dah xsabar kan?? :)
    nnt jd follower sy yer...

    BalasPadam
  3. aminah~
    xkot min. nek kete barang baby nk kena angkut mst byk tuh. tula rasa cam kena beli gak carseat tuh..xpon rotate ngan bibik je nnt huhu

    rizaros~

    yupp :o) orait

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular