Sabtu, 7 Ogos 2010

owh janji kekasih

saLam~

semalam aku berusaha gak nk tgk janji kekasih sampai habis..sbb last week dh kantoi setgh jalan. last 2 weeks langsung xtgk hoho. sampaikan incik somi terminat gak tp bukan kat cite tp lagu afgan tu..haha. citer tu best tambah lagik lagu pun best so kesimpulannya cite tu best la kan..hehe.. syarifah abu salem pun terlibat lam citer nih..sgt best sbb aku mmg minat dia n aku mmg follow hampir sume novel n citer dia ekeke..


balik keje nnt nk singgah kat kedai baby nk tgk apa patut n seb bek incik somi mau antar p keje n ikut sekali nnt hehe.

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. salam ziarah di bulan ramadhan..lame tak singgah blog ini..semoga tuan belog sihat hendaknya..selamat berpuasa ya :-)

    BalasPadam
  2. sahromnasrudin~

    salam ramadhan n selamat bpuasa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular