Isnin, 16 Ogos 2010

masuk hari keenam berpuasa

saLam~

kamis lepas aku amek cuti sbb nk p check up tuk kali ke3 tp yg pertama bjmp ngan pakar.. seb bek dpt dr yg best hehe. pagi jmp dr faz n ptg wat detail scan. so tyme jmp dr faz dia juz check biasa sbb ptg tu nk wat detail scan kan.. alhamdulillah baby n mama baby xde poblem. tyme jmp dr faz dia dh cakap jantina baby tu tp xsure sbb xjelas. dia kata xpe tgu ptg ni..insyaallah nampak. haha.

so, ptg p lagik tuk wat detail scan. berat baby skang 592g n mama baby 57kg..uwaaa sempat ke berat turun pas bsalin nnt huhu..nk menyusukan so harap2 ok ler.. baby dlm keadaan sehat n mmg sah baby itu adalah yg dr faz ckp n kakak ipar aku ckp. baby tu bakal mdapat nama warisan iaitu 'SALWANA' haha nama yg xleh dipisahkan n tu adalah permintaan baba. xde sape berani buang nama tu ekeke. terima jela..nama depan leh letak lagi tp nama apa le yg seswai..jenuh nk pikiaq ni :p

skang aku jugak gigih berpuasa n bangun sahur makan nasik. alhamdulillah aku still dberi kekuatan tuk berpuasa..ekeke naseb baek baby aku baik dgr ckp. xde la duk tendang2 sepanjang masa. bila aku ckp ngan dia kompem dia gerak ;o) setakat ni lapar xde sgt. pagi je rasa pas tu dh ok..tp dahaga tu hanya Allah yg tau. dh le kena p site sabo jela huhu. harap2 penuh la taun ni tp aku still kena ganti yg taun lepas punya haha tp terawikh aku masih kantoi. ntah bile nk bterawikh ni. mata asyik ngantuk je bile perot kenyang.

*congrats to min dh bsalin baby boy ;o)

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. tahniah. saya tumpang gembira. fatin bakal bergelar ibu.

    jantina anak pertama ni tak kisahlah kan. lelaki ke perempuan.

    untung juga dapat berpuasa penuh tahun ni. tapi kalau mnejadi keberatan, dibolehkan berbuka tapi kena ganti.

    BalasPadam
  2. al-lavendari~

    tenkiu bos ;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular